Dubbele stalen taatsdeuren met zijpanelen in Wageningen

Dubbele stalen taatsdeuren met zijpanelen in Wageningen


Bij een relatie in Wageningen hebben we een set stalen taatsdeuren met twee vaste zijpanelen mogen plaatsen. Deze glazen wand vormt een afscheiding tussen de woonkamer en de eetkamer. Door deze opstelling is er een kamer en suite ontstaan. Een prachtige oplossing wanneer u privacy wilt tussen beide ruimtes, zonder dat de gehele ruimte optisch veel kleiner wordt. Het glas behoudt het ruimtelijke gevoel.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G2
  • Kleur: RAL 9005 – mat
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Opbouw van de taatsdeuren


De taatsdeuren zijn gemaakt met ons smalle DRM-P10 profiel. Dit elegante profiel zorgt ervoor dat het glasoppervlak nog groter lijkt. De zwarte RAL 9011 kleur is mat zwart. Bijzonder zijn de maatwerk handgrepen. De duwbuis is gemaakt van een 20mm dikke buis met afstand houders. Voor het glas hebben we gekozen voor 3/3/1 gelaagd glas dat sterk is en veilig. Alles bij elkaar is het een mooi project, net even anders, wat een zeer tevreden klant opleverde.

Taatsmechanisme van FritsJurgens


Deze dubbele stalen deuren zijn uitgevoerd met een FritsJurgens taatssysteem. Deze systemen zijn niet alleen de mooiste systemen, ook qua kwaliteit is het de top.

Offerte aanvragen Bekijk model Dudok
Stuur ons een whatsapp