Unieke stalen binnenpui en taatsdeuren in moderne woning

Unieke stalen binnenpui en taatsdeuren in moderne woning

Deze vrijstaande villa is omgetoverd tot een sfeervolle geheel dat tot in detail is gemoderniseerd. De woning voelt verwelkomend en heeft een intieme sfeer. Om de verschillende ruimtes met elkaar te verbinden, hebben we hier meerdere stalen taatsdeuren en een stalen binnenpui geplaatst. Het eindresultaat is verbluffend.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Gropius (6 vlaks asymmetrisch)
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10 (Rank)
  • Handgreep: DRM-G6
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Gropius

Dubbele en enkele stalen taatsdeuren

Zodra u deze moderne villa binnentreedt, ziet u de eerste set dubbele stalen taatsdeuren. Deze deuren scheiden de entreehal van de luxe keuken. Vanuit de keuken is er open zicht op de prachtige tuin en loopt u zo de woonkamer in. Als afscheiding tussen de bijkeuken en de keuken hebben we een enkele stalen taatsdeur geplaatst. Ook plaatsten we dubbele stalen deuren tussen de keuken en de speelkamer. Alle deuren zijn voorzien een Gropius vlakverdeling en de elegante verzonken greep.

Stalen wand die naadloos aansluit op de muur


De stalen wand tussen de werkkamer en speelkamer is het ultieme voorbeeld van hoe stalen deuren openheid creëren, maar toch zorgen voor aparte ruimtes. De kamers staan met elkaar in verbinding via de boekenkast, de visgraatvloer en de kleuren op de muur. Om de ruimtes af te scheiden, is er een grote stalen binnenpui geplaatst met daarin twee taatsdeuren. Er is hierbij gekozen voor getint glas. De stalen pui sluit naadloos aan op de muur en is een prachtige aanvulling op het sfeervolle geheel.

Het project is gerealiseerd door WJ Projects.

Stalen deuren op maat

Heeft u ook verbouwplannen? Of bent u op zoek naar exclusieve stalen deuren op maat? Wij helpen u graag! De mogelijkheden van stalen deuren zijn onbeperkt. Kom gerust langs in onze showroom in Veenendaal, waarin u onze stalen deuren kunt bewonderen, of daag ons uit met een uniek idee.

Stuur ons een whatsapp