Onze werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Om u een heldere offerte te kunnen bieden hebben we een aantal uitgangspunten van u nodig. We willen graag weten welk soort stalen deur u wenst. Wilt u een enkele of een dubbele deur, met of zonder zijpanelen? Daarna krijgt u de keuze voor het aantal ruiten, het type scharnier en type deurbeslag en de kleur waarin we de deuren en kozijnen gaan poedercoaten.

Onze unieke werkwijze

Beginnen

Beginnen

U kunt uw deur zelf (online) ontwerpen. U kiest voor een combinatie van het type, het draaimechanisme, model (vlakken) en afmetingen. Wij maken een nauwkeurige offerte voor uw stalen deur en als u ons opdracht geeft doorlopen we de volgende stappen.

Inmeten

inmeten

Uw stalen deur begint met het inmeten. We komen bij u langs om de exacte maten voor uw deur(en) op te nemen. Dan nemen we ook alle specificaties, zoals de kleur of handgreep, met u door. Zo krijgt u exact de deur die u wilt.

Tekenen

Tekenen

We leggen alle details vast en gaan aan de slag met de ontwerptekening. U krijgt de tekening toegestuurd ter controle van het uiteindelijke ontwerp en de maten. Na uw akkoord gaan we over tot productie.

Produceren

Produceren

Elke deur wordt op maat gemaakt en voorzien van veiligheidsglas. Uw deur wordt afgewerkt met twee lagen duurzame poedercoating in de kleur van uw keuze.

Monteren

Monteren

Wij komen op een overeengekomen datum de stalen deur bij u thuis of op kantoor monteren. Uw deur wordt vakkundig geplaatst; we werken efficiënt en netjes.

Genieten

Genieten

Een stalen deur staat garant voor design en lichtinval. Het is nu tijd om er dagelijks van te genieten.

SHOWROOM

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar hoe stalen binnendeuren de sfeer en ruimtelijkheid beïnvloeden. Maak nu een afspraak!

Afspraak plannen
Stuur ons een whatsapp