Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren van De Rooy Steel Doors

 • Stalen scharnierdeuren zijn uitgerust met een deurscharnier, een tijdloze en betrouwbare methode voor een deurbevestiging.
 • Een stalen scharnierdeur wordt compleet gemonteerd, met een bijpassend kozijn.
 • U kunt voor uw scharnierdeur indien gewenst kiezen uit diverse slotopties, waaronder een cilinderslot, een toiletsluiting of een elektrisch slot.
 • Stalen scharnierdeuren zijn ontworpen om aan specifieke eisen te voldoen, zoals brandwerend, geluidswerend en inbraakveilig.

Bent u benieuwd naar de voordelen van een stalen scharnierdeur? Maak dan een afspraak in onze showroom!

Mogelijkheden van stalen scharnierdeuren

Onze stalen scharnierdeuren kunnen ontworpen worden om aan de meerdere eisen te voldoen:

 • Brandwerende scharnierdeuren worden uitgevoerd met het brandwerend geteste stalen profiel en het brandwerend geteste glas. Brandwerende deuren zijn leverbaar in 30 minuten of 60 minuten brandwerend.
 • Geluidswerende scharnierdeuren zijn voorzien van geluidswerend glas. Dit glas bevat een speciale PVB-folie (Polyvinylbutyral). Deze folie zit tussen de glasplaten. Hierdoor worden geluidsgolven weerkaatst, waardoor geluid van buiten niet of minder binnendringt. Ons geluidswerende scharnierdeuren zijn leverbaar in diverse Rw-waarden.
 • Inbraakveilige scharnierdeuren worden voorzien van inbraak werend glas (P6B – P8B). Dit is veiligheidsbeglazingen met een effectief inbraakbescherming in de drie hoogste weerstandsklassen. P8B-glas biedt de beste inbraakbescherming.
 • Wijn-klimaatkast scharnierdeuren zijn geschikt om uw wijn perfect op temperatuur te houden.

De voordelen van stalen scharnierdeur

Er zijn ontzettend veel voordelen van een stalen scharnierdeur. We benoemen er hieronder een aantal:

 • Onze stalen deuren bieden een breed scala aan opties, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. U kunt kiezen uit verschillende slotmechanismen om veiligheid en privacy te garanderen.
 • Deze deuren zijn beschikbaar met geluidswerende eigenschappen, wat ze ideaal maakt voor plaatsen waar geluidsreductie gewenst is, zoals in kantoren.
 • Voor extra veiligheid bieden wij brandwerende uitvoeringen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. De inbraakveilige scharnierdeuren verzekeren een verhoogde beveiliging tegen ongewenste indringers.
 • Onze scharnierdeuren zijn verkrijgbaar in een roestvaste uitvoering. Deze opties zijn uitstekend geschikt voor zwembaden en sauna’s, vanwege onder andere de luchtvochtigheid.

De opties voor stalen scharnierdeuren


Stalen scharnierdeuren van De Rooy zijn áltijd stalen scharnierdeuren op maat. Tijdens het samenstellen van uw deur heeft u de keuze uit allerlei opties:

 • U kiest zelf de vlakverdeling. Gaat u voor één van onze modellen of laat u uw creativiteit de vrije loop met een eigen, uniek ontwerp?
 • U kiest zelf de handgreep. We bieden een groot aantal verschillende handgrepen aan: van perfecte ronde handgrepen tot strakke rechte handgrepen.
 • U kiest zelf de coating van uw stalen deur. Wilt u een ‘standaard’ RAL kleur, bijvoorbeeld in het zwart, grijs of wit, of gaat u voor een bronzen, messing of koperen kleur? Wij bieden verschillende soorten coatings aan, waaronder RAL poedercoatings, design colour coatings én onze Royor coatings. Daarnaast kunnen wij de stalen deuren ook voorzien van prachtige panelen van leer, zoals suède.
 • U kiest zelfs het glas in de deur. Wilt u helder glas, of kiest u liever voor een patroon? Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende glassoorten te combineren, om de stalen taatsdeur van een speels effect te voorzien. Vergeet ook zeker niet om onze Glairon glasopties te bekijken!

Vraag een offerte aan!


Enthousiast geworden? In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen scharnierdeur op maat samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken. Wilt u eerst langskomen in de showroom? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Plan zelf eenvoudig uw afspraak in.

Veelgestelde vragen over Scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren van De Rooy

Met stalen scharnierdeuren van De Rooy Steel Doors bent u voorzien van een stevig en kwalitatief hoogwaardig draaimechanisme. De stalen scharnierdeuren kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Scharnierdeuren passen in iedere woning. Bij De Rooy Steel Doors maken we met veel passie, creativiteit én vakmanschap uw stalen scharnierdeur, volledig voor u op maat. Dit vakmanschap en kwaliteit is te zien in iedere deur. Geen lasnaden en een perfecte afwerking. Onze stalen scharnierdeuren hebben een perfecte afwerking. Alle schroeven worden weggewerkt en u ziet geen zichtbare lasnaden. Hierdoor zijn de deuren mooier én sterker. Onze stalen deuren hebben standaard een 2-laags poedercoating. Dit maakt de lak sterker en duurzamer. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Mogelijkheden van stalen scharnierdeuren

De mogelijkheden van stalen scharnierdeuren zijn eindeloos. U heeft de keuze uit verschillende vlakverdelingen. Zelf een creatief idee? Ook dat is mogelijk! U kunt de stalen deur laten poedercoaten in iedere gewenste kleur. Kies voor extra luxe zelfs voor een bronzen afwerking. Meer privacy nodig? Kies dan voor of getint of matglas.

Stalen scharnierdeuren op maat

Een stalen scharnierdeur op maat is een deur die naar één zijde kan openen. Een scharnierdeur is aan de zijkant van het kozijn bevestigd. Onze scharnieren zijn gelagerd en uitgevoerd in RVS en kunnen in de kleur van de deur geleverd worden. Een scharnierdeur sluit in het stalen kozijn. Stalen deuren van De Rooy Metaaldesign zijn altijd maatwerk. Hierdoor zijn stalen deuren op maat zeker mogelijk. We vinden het belangrijk dat de deur perfect in uw woning of kantoor past. Daarom werken niet met standaardmaten. Na de offerte komen we graag bij u langs om de exacte maten op te meten.

Het openen en sluiten van scharnierdeuren

Soepel, rustig, tijdloos én onderhoudsvrij: stalen scharnierdeuren openen en sluiten op een elegante en rustige manier. U kunt zelf kiezen aan welke zijde van uw deur u het scharnierpunt wilt laten bevestigen, zodat u de openingsrichting van de deur kunt bepalen

Scharnierdeuren met gouden of bronzen coating

Stalen deuren zijn al lang niet meer zwart of donker. Steeds vaker zien we dat de deur een integraal onderdeel is van het interieur. Samen met onze klanten bekijken we diverse interieuronderdelen om tot de perfecte deur in elk interieur te komen. Neem gerust eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio, waar u een diversiteit aan deuren met een gouden of bronzen coating tegenkomt.

Stuur ons een whatsapp