Stalen deuren in spectaculair parkappartement Amsterdam

Stalen deuren in spectaculair parkappartement Amsterdam

In deze prachtige en ruime woning in Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark en in één van de meest gewilde straten van Amsterdam, plaatsten we twee scharnierdeuren met aan weerszijden panelen. Ook plaatsten we een enkele scharnierdeur met een zijpaneel. Dit gerenoveerde parkappartement doet denken aan een chique hotel, maar wél met het gevoel van thuis.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld
  • Mechanisme: Scharnier
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: Piet Boon (DRM-G5L)
  • Kleur: Anodic Bronze Metallic

Stalen deuren bij entree

Bij de entree krijg je de eerste indruk van een huis. Deze moet er dan ook uitnodigend uitzien. In dit appartement plaatsten we daarom een dubbele stalen scharnierdeur met aan beide zijden een vast stalen paneel. Ook plaatsten we een enkele stalen scharnierdeur. Naast dat de deuren direct verwelkomend zijn, is het gebruik ervan ook erg praktisch. Vanuit de woning loop je namelijk direct het heerlijke Vondelpark in!

Brons/messing coating


De deur is voorzien van een brons/messing coating, wat prachtig combineert met de houten visgraatvloer en het warme kleurenpallet in deze woning. Door de vele openslaande deuren en het aanwezige dakraam valt er veel natuurlijk licht de woonruimte binnen. Onze stalen deuren versterken dit effect.

Stuur ons een whatsapp