Stalen taatsdeuren in Hoevelaken

Stalen taatsdeuren in Hoevelaken


Dat onze stalen deuren zorgen voor een open karakter, bewijst dit project in Hoevelaken. Hoewel de woonkamer en de hal van elkaar worden afgesloten, zorgt de taatsdeur er toch voor dat het één geheel blijft. De dubbele taatsdeuren creëren daarnaast een prachtige lichtinval vanaf de hal naar de woonkamer. Samen met de lichte, minimalistische inrichting lijkt de woonkamer optisch groter.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld – 3 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G4
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Rietveld

Strakke Rietveld vlakverdeling


Deze stalen taatsdeuren zijn voorzien van de DRM-G4 handgreep. Osiris Hertman ontwierp het design voor deze unieke handgreep. Omdat er is gekozen voor de strakke Rietveld vlakverdeling, komen de handgrepen nog beter tot zijn recht. De deuren zijn afgewerkt met een gitzwarte (RAL 9005) poedercoating. Door de stalen profielen te coaten, zorgen we ervoor dat er een beschermende laag over de frames komt. Hierdoor kunnen onze klanten nog langer genieten van hun stalen binnendeur. De stalen deuren zijn een prachtige aanvulling op het interieur. Het strakke staal past bijvoorbeeld bijzonder goed bij het exclusieve lichtsculptuur van Brand van Egmond.

Stel zelf uw stalen deuren samen


Wilt u ook stalen deuren samenstellen? Vul dan vrijblijvend onze offerte-tool in. In vier eenvoudige stappen krijgt u een offerte op maat, met daarin al uw wensen en voorkeuren. Bekijk voor meer inspiratie ook eens onze andere projecten.

Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Rietveld

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp