Stalen deuren met panelen

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u ook kiezen voor stalen deuren met panelen. In de keuze voor panelen is veel mogelijk.

Stalen deuren met panelen

Voor extra lichtinval en een groter gevoel van ruimte kunt u kiezen voor stalen deuren met panelen. In de keuze voor panelen is veel mogelijk. U kunt kiezen voor panelen boven de deur(en) of panelen aan de zijkant. Ook in de panelen zelf kunt u kiezen voor een eigen vlakverdeling. Stalen deuren in combinatie met panelen zijn zeer geschikt als u een kamer ensuite wilt creëren. Op deze manier heeft u twee ruimtes die door de stalen deuren toch met elkaar zijn verbonden.

Mooie glaswand met stalen deur

U kunt ook kiezen voor stalen deuren in combinatie met een glaswand met stalen kozijnen voor nog meer ruimte en transparantie. Een voorbeeld hiervan vindt u in een moderne woning in Laren, waar we een unieke stalen glaswand met taatsdeuren plaatsten. En de witte stalen glaswand in Utrecht laat zien dat creativiteit geen grenzen kent. Door gebruik te maken van diverse glassoorten, mooie vlakverdelingen en een lichte kleur, zijn de deuren een echte eyecatcher in de woning.

Een kamer in de kamer

Wanneer u kiest voor een glaswand en stalen kozijnen creëert u een intieme setting binnen een grotere ruimte. Door het gebruik van grote vlakverdelingen ontstaat er een afsluitbare ruimte met genoeg privacy, waarbij de ruimte optisch groot blijft. Als u houdt van een ruimtelijk gevoel, dan zijn stalen deuren in combinatie met panelen een goede keuze. Bekijk enkele voorbeelden ter inspiratie.

inspiratie opdoen
Stuur ons een whatsapp