Stalen deuren met panelen

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u ook kiezen voor stalen deuren met panelen. In de keuze voor panelen is veel mogelijk.

Stalen deuren met panelen

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u ook kiezen voor stalen deuren met panelen. In de keuze voor panelen is veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor panelen boven de deur(en), of panelen aan de zijkant. Ook in de panelen zelf kunt u kiezen voor een eigen vlakverdeling. Stalen deuren in combinatie met panelen zijn zeer geschikt als u een kamer en suite wilt creëren. Op deze manier heeft u twee ruimtes die door de stalen deuren toch met elkaar zijn verbonden.

Mooie glaswand met stalen deur

U kunt ook kiezen voor stalen deuren in combinatie met een glazenwand met stalen kozijnen voor nog meer ruimte en transparantie. In een woning in Willemstad hebben we speels gebruik gemaakt van glas en staal. En voor een kantoor in Amsterdam hebben we een dubbele taatsdeur geplaatst met aan weerszijde panelen, voor extra ruimte en lichtinval.

Een kamer in de kamer

Dankzij de glaswand met stalen kozijnen creëert u een kamer in de kamer. Door het gebruik van grote vlakverdelingen ontstaat er een afsluitbare ruimte met genoeg privacy, zonder dat de ruimte er optisch kleiner van wordt. Als u houdt van een ruimtelijk gevoel, dan zijn stalen deuren in combinatie met panelen een goede keuze. Bekijk gerust eens naar enkele voorbeelden ter inspiratie.

inspiratie opdoen
Stuur ons een whatsapp