Bronzen stalen deuren

Met de bronzen stalen deuren van De Rooy bent u verzekerd van een perfecte afwerking, precies zoals u dat van ons mag verwachten.

Bronzen stalen deuren

Bent u op zoek naar iets speciaals? Een unieke uitstraling voor in uw prachtige woning? Onze stalen deuren met bronzen laag zijn een echte eyecatcher in iedere ruimte en staan garant voor een gedurfd en stralend interieur. Met de bronzen stalen deuren van De Rooy bent u verzekerd van een perfecte afwerking, precies zoals u dat van ons mag verwachten.

Offerte op maat


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

Stel zelf uw stalen deur samen
BRONSLAAG

Bronzen stalen deuren met Royor coating

Wij kunnen uw stalen deuren op twee manieren in een bronzen uitvoering maken. De eerste manier is met onze prachtige en levendige Royor coatings. Onze Royor coating bestaat uit acht prachtige soorten coating, waaronder brons één van de opties is. Het aanbrengen van Royor coating is handwerk en maatwerk. De bronzen Royor coating wordt in meerdere lagen aangebracht, bewerkt en gepatineerd, waardoor een unieke levendige uitstraling ontstaat.

Bronzen stalen deuren met Design Colour Coating


Ook kunnen we uw stalen deuren een bronzen Design Colour Coating geven. Dit is een poedercoating in een maatwerk kleur die dicht bij de bronzen kleur in de buurt komt. Wilt u zelf de verschillen tussen de afwerkingen bekijken? Kom dan langs in onze showroom voor een passend advies. U kunt hier alle afwerkingen zien en beoordelen wat past bij uw wensen en woning.

Stuur ons een whatsapp