Royor coating voor unieke, stralende stalen deuren
Geplaatst op 29 juni 2022

Royor coating voor unieke, stralende stalen deuren

Met trots presenteren wij onze nieuwe metaallook coating collectie, Royor. De Royor coatings zijn speciaal ontwikkeld als exclusief alternatief voor poedercoaten. Onze Royor collectie bestaat uit acht prachtige soorten coating. Stalen deuren met een Royor coating zien er niet alleen prachtig en levendig uit, maar zijn daarnaast ook nog van uitstekende kwaliteit. We vertellen je graag meer over onze innovatie op het gebied van stalen deuren!

Royor collectie: vier kleuren, twee afwerkingen

Steeds vaker kregen we in onze showroom de vraag naar stalen deuren met een afwerking in metaal. Daarom ontwikkelden we de Royor collectie. Deze collectie bestaat uit vier coatings in de kleuren koper, donkerbrons, brons en messing. Elke kleur met twee unieke afwerkingen. Doordat de coatings maatwerk zijn, is elke deur uniek. In de coatings hebben we puur messing, brons en koper verwerkt. Dit maakt de deuren levendiger dan enkel een poedercoating.

Copper, Bronze en Brass

Messing, brons en koper zijn kleuren die een verbinding maken tussen interieurs en de elegantie van stalen deuren. Het zijn warme kleuren die een stalen deur extra luxe meegeven. Stalen deuren met een Royor coating passen perfect in moderne woningen met strakke lijnen, maar zijn ook zeker toe te passen in landelijke en klassieke woningen.

Striped en brushed

De vier kleuren zijn verkrijgbaar in twee afwerkingen: striped en brushed. In de striped Royor zijn duidelijke strepen te zien, wat doet denken aan brede penseelstreken. De striped Royor is iets uitgesprokener dan onze brushed collectie, die zachter van vorm is.

Ervaar de Royor coating in onze showroom

Wilt u zelf de exclusieve Royor coating ervaren? Kom langs in onze showroom in Veenendaal en ervaar zelf de kwaliteit van onze stalen deuren met Royor coatings. U bent van harte welkom!

Stuur ons een whatsapp