Laat u inspireren in onze stalen deuren showroom

Laat u inspireren!

Wilt u de kwaliteit van onze stalen deuren in het echt zien, voelen en ervaren? Wilt u advies krijgen over de mogelijkheden? Of wilt u inspiratie op doen en alle opties bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal, waar we onze uitgebreide collectie stalen deuren graag aan u tonen. Onze ervaren collega’s laten u zien wat er allemaal mogelijk is en stellen samen met u een deur samen die precies past bij uw interieur.

Showroombezoek op afspraak

U kunt onze showroom uitsluitend op afspraak bezoeken. Dit doen wij om uw wensen met aandacht te bespreken. Hiernaast kunt u voor de komende drie weken een afspraak inplannen. Wilt u een afspraak maken voor later in het jaar? Neem dan contact met ons op via 0318 573 231.

Wat gebeurt er na het invullen van het formulier?

Na het invullen van het formulier ontvangt u een bevestiging van uw afspraak via uw opgegeven e-mailadres. Wij kijken uit naar uw komst!

PLAN UW AFSPRAAK


SHOWROOM

Wat kunt u verwachten in onze showroom?

In onze showroom vindt u alle mogelijkheden voor stalen deuren. Zo vindt u hier onze stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren en stalen schuifdeuren. Ook hebben we vrijwel al onze modellen in de showroom staan, van de viervlak-Dudok tot het unieke ontwerp van architect Osiris Hertman. Uiteraard bespreken we in onze showroom ook graag uw eigen ontwerpen!

Praktische gegevens


Openingstijden van de showroom
Maandag t/m vrijdag:
8.30 uur tot 16.30 uur.
Zaterdag:
8.30 uur tot 12.00 uur.

Adres
Bastion 67
3905 NJ Veenendaal

Parkeren
U kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen voor ons pand. We hebben ruim voldoende plek. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u uw auto bij ons opladen.

Voorbereiding
Wilt u voorbereid zijn op een bezoek aan onze showroom? Dan is het verstandig om alvast de deuropeningen op te meten of een inschatting te hebben van de maten. En heeft u kleurstalen van elementen in uw woning, zoals een vloer, keukenblad, behang of muurverf? Neem die dan gerust mee, zodat onze collega’s u kunnen informeren over bijpassende coatings. Ook kunt u foto’s van uw interieur of woning meenemen. Wilt u nu alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier dan alvast een greep uit onze projecten!

Details en mogelijkheden

In onze showroom vindt u naast de modellen ook alle opties voor onze stalen deuren. We laten u graag kennis maken met de verschillende soorten handgrepen, de kleurmogelijkheden in coatings, de verschillende glasopties en leersoorten.

Over De Rooy Steel Doors


Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Inmiddels ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Wij ontwerpen en produceren al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 focussen we ons op stalen binnendeuren. Uniek aan onze werkwijze is ons vakmanschap en onze creativiteit. Kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van een stalen deur van De Rooy Steel Doors.

Stuur ons een whatsapp