Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis of kantoor, een schuifdeur is ook nog eens ruimtebesparend.

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis of kantoor, een schuifdeur is ook nog eens ruimtebesparend. Waar u stalen schuifdeuren in het verleden alleen in industriële omgevingen zag, worden stalen schuifdeuren tegenwoordig ook in woningen gebruikt. Of de ruimte nu klassiek of modern is ingericht, een stalen schuifdeur past altijd.

Binnenschuifdeuren van staal en glas

U kunt een stalen binnenschuifdeur prachtig inzetten als tussendeur voor een kamer en suite. De deuren geven een prachtige sfeer aan uw huis. De smalle stalen frames en het glas van de deuren doen denken aan architecten als Dudok en Rietveld. Tijdloze schoonheid die een leven lang meegaat. Als u onze deuren wil zien, kom dan naar Veenendaal en bekijk alle deuren in het echt.

Offerte op maat


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken. Wilt u onze stalen schuifdeuren in het echt zien en de kwaliteit ervaren, kom dan naar onze showroom.

OFFERTE AANVRAGEN

Veelgestelde vragen over Schuifdeuren

Wat zijn de voordelen van een stalen schuifdeur?

Stalen schuifdeuren zijn een échte eyecatcher in iedere ruimte. Dit prachtige stijlelement is niet alleen erg mooi, maar ook ruimtebesparend. De stalen schuifdeuren kunt u namelijk in uw muur laten schuiven, zo is de deur volledig aan het zicht onttrokken. Ook is het mogelijk om de deuren vóór de muur te schuiven, zodat de stalen deuren bijna een kunstwerk worden. U bepaalt zelf hoe we de stalen schuifdeur monteren.

Wat zijn de mogelijkheden van stalen schuifdeuren?

De mogelijkheden van stalen schuifdeuren van De Rooy Metaaldesign zijn eindeloos. U heeft de keuze uit verschillende vlakverdelingen. Van een groot glazen oppervlak tot creatieve vlakverdelingen. Heeft u zelf een creatief idee? Ook dat is mogelijk! Samen met u komen we tot een prachtige stalen schuifdeur. U kunt de stalen deur laten poedercoaten in iedere gewenste kleur. Voorbeelden van populaire kleuren hebben we als staal in onze showroom. Heeft u wat meer privacy nodig? Kies dan voor matglas of getint glas. En met een paneel van leer maakt u de deur nóg chiquer, zeker in combinatie met een bronzen afwerking van het staal. Kom langs in onze ruime showroom om de kleur van uw schuifdeur te kiezen. U bent van harte welkom in Veenendaal.

Waar kunt u de stalen schuifdeuren bekijken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van stalen schuifdeuren? De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. In onze showroom hebben we bijna alle vlakverdelingen beschikbaar als model. Wilt u ze zien? Kom dan naar onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u al onze stalen deuren bekijken, waaronder varianten met leer en een bronzen afwerking. Laat u inspireren! Wij helpen u graag. Wilt u nog meer inspiratie? Vraag dan naar onze prachtige brochure.

Waarom stalen schuifdeuren van De Rooy?

Onze stalen schuifdeuren hebben een perfecte afwerking. Alle schroeven worden weggewerkt en u ziet geen zichtbare lasnaden. Hierdoor zijn de deuren mooier én sterker. Onze stalen deuren hebben standaard een 2-laags poedercoating. Dit maakt de lak sterker en duurzamer. Onze deuren zijn zo duurzaam dat we er 10 jaar garantie op durven te geven. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.