Een luxe uitstraling door stalen deuren met leer

Een luxe uitstraling door stalen deuren met leer

Deze stijlvolle woning in Ederveen laat goed zien hoe leren binnendeuren een echte aanvulling op het interieur zijn. In deze woning zijn de stalen deuren met leer namelijk gecombineerd met stalen deuren met glas. Beide passen perfect in de woning en geven het geheel een luxe uitstraling. Gecombineerd met de prachtige open haard en het blootgelegde steen, is het een gezellige en sfeervolle woning.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rohe – 1 vlaks
  • Draaimechanisme: Schuif
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G4
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Rohe

Kwalitatief hoogwaardig leer

De bewoners hebben bewust gekozen voor de lichte beigebruine kleur leer. Dit past goed bij de inrichting van de woning, waardoor de deuren méér dan alleen deuren zijn. De deuren zijn een onderdeel van de woning geworden. En door daarbij te kiezen voor een Rohe vlakverdeling (1-vlaks), wordt de aandacht gevestigd op het leer. De Osiris Hertman handgreep in het midden en de fijnstructuur poedercoating (signaalzwart, RAL 9004) maken de deur compleet.

Stalen schuifdeuren met leer


De woning heeft een schitterende inrichting waarbij verschillende delen van de woning perfect met elkaar in balans zijn. Onder meer de strakke en lange zichtlijnen maken deze woning zo uniek. De stalen deuren van De Rooy verbinden de verschillende ruimtes, maar zijn tegelijkertijd ook een echte eyecatcher. De stalen schuifdeuren met leer zijn in deze woning gebruikt om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Omdat de deuren in de wand vallen, nemen ze weinig ruimte in. Hierdoor zijn de stalen deuren met leer niet alleen mooi, maar ook zeker functioneel.

Stel zelf uw stalen deuren met leer samen

Alle ruimtes staan met elkaar in verbinding in deze prachtige woning. Zo is er ook veel aandacht besteed aan de grote leefkeuken. Ook in deze ruimte zijn er De Rooy stalen deuren gebruikt. Deze handgrepen zijn ontworpen door topdesigner Osiris Hertman. De stalen taatsdeuren zijn erg fraai. Zo zijn de deuren met leer bekleed en beschikt over ronde deurgrepen. Dit geeft de deuren en luxe en stijlvolle uitstraling, net als de rest van de woning.

Heeft u ook interesse in stalen deuren met leer? Of in stalen deuren met glas? Vul dan onze offertetool in en ontvang geheel vrijblijvend een prijs voor de stalen deuren die bij u passen.

Ontwerp zelf uw stalen deuren
Stuur ons een whatsapp