Elegante stalen schuifdeuren met Glairon glas

Elegante stalen schuifdeuren met Glairon glas

In deze stijlvol ingerichte woning is een perfecte balans gevonden tussen moderne luxe en alledaags comfort. Elk aspect van het interieur is zorgvuldig gekozen om een sfeer van kalmte en warmte te creëren, waarbij diepe kleuren en rijke texturen de boventoon voeren. Onze stalen schuifdeuren, voorzien van uniek Glairon glas, zijn een pronkstuk in dit interieurontwerp.

Specificaties


  • Model: Rohe
  • Mechanisme: Schuif
  • Handgreep: DRM-G2 Square
  • Coating: Maatwerk Royor
  • Profielen: DRM-P10
  • Glas: Glairon DRM-S2
Stel uw eigen deur samen Bekijk model Rohe

Een samenspel van materialen en texturen

Deze uitnodigende woning wordt gekarakteriseerd door rijke, warme tinten en luxueuze materialen zoals donker hout en helder marmer. Een opvallende houten wand die doorloopt op het plafond brengt textuur en dynamiek in de levendige woonkamer. In het hart van de living vormen onze stalen schuifdeuren met Glairon glas een visueel hoogtepunt. De subtiele Royor coating van de deuren accentueert de moderne, strakke lijnen van het interieur. Het schitterende Glairon-glas creëert een visueel spektakel.

Vakmanschap in elk detail

In deze woning zijn de stalen schuifdeuren een uitstekende keuze. De schuifdeuren zijn uitgevoerd met een soft-close toepassing en geleider in de stalen deur. Hierdoor hoeft er op de vloer géén rail geplaatst te worden, waardoor er een vloeiende doorgang is van de woonkeuken naar de living. Voor de stalen schuifdeuren is er gekozen voor Glairon glas. Het resultaat is een bijzondere afwerking die de stalen deuren een onmiskenbaar luxe en opvallende uitstraling geeft.

Stuur ons een whatsapp