Stalen deuren in villa met prachtig lichtinval

Stalen deuren in villa met prachtig lichtinval

Deze nieuwbouwvilla in het Gelderse landschap ademt ruimtelijkheid en rust. De duidelijke zichtlijnen leiden je naadloos naar het hart van de woning, waar elke hoek baadt in een overvloed aan natuurlijk licht. Het is een plek met een uitnodigende uitstraling waar de bewoners optimaal kunnen genieten. In de villa plaatsten we dubbele stalen deuren met het strakke Rohe model, wat bijdraagt aan de openheid van het interieur.

Specificaties


  • Mechanisme: Taatsdeuren
  • Model: Rohe
  • Coating: RAL 9005 Gitzwart
  • Glas: Helder
  • Profielen: DRM-P10 Rank
  • Handgreep: DRM-G3

Stalen deuren in de imposante woning

De grootsheid van de woning is voelbaar in elk aspect van het design. De verfijnde witte accenten, lichthouten vloer en de plafondhoge kasten benadrukken de indrukwekkende hoogte van de woning. Onze stijlvolle zwarte stalen deuren vormen een welkom contrast in de lichte, ruimtelijke entree en geven toegang tot de sfeervol ingerichte woonkeuken. Vanuit hier hebben de bewoners een prachtig uitzicht op de tuin.

Rohe stalen taatsdeuren


De keuze voor de Rohe taatsdeuren benadrukt het ruimtelijke gevoel. Dit model, bestaande uit één vlak, behoudt de openheid en staat symbool voor minimalisme. De strakke DRM-G3 hoekgreep in combinatie met de gitzwarte poedercoating versterken dit effect.

De foto’s verschenen eerder in The Art of Living Magazine. ABB interieurs ontwierp de woning. De foto’s zijn gemaakt door Jaro van Meerten.

Stuur ons een whatsapp