Stalen taatsdeur met exclusief Wonderwall Studios hout

Stalen taatsdeur met exclusief Wonderwall Studios hout

Innovatief en uniek, zo is deze imposante stalen taatsdeur het beste te omschrijven. In samenwerking met Wonderwall Studios en FritsJurgens plaatsten we deze schitterende stalen deur in de showroom van Modular. Het effect? Een bijzondere deur waar je niet op uitgekeken raakt.

Specificaties


  • Model: Rohe
  • Mechanisme: Taatsdeur
  • Handgreep: Greeploos
  • Coating: RAL 9005
  • Profielen: DRM-P20
  • FritsJurgens: System M+
  • Wonderwall Studios: Maatwerk
Stel uw eigen deur samen Bekijk model Rohe

Moderne elegantie door een stalen taatsdeur

Wie deze showroom binnenstapt ziet het meteen: Modular weet als geen ander hoe je kan spelen met licht. Onze stalen deur neemt een prominente plek in en versterkt het concept van de showroom, dat ook dient als werkplek voor het team. De deur is schitterend om te zien én wekt nieuwsgierigheid op. Het strakke Rohe model, afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating en een minimalistisch, greeploos ontwerp, is een bron van inspiratie voor iedere bezoeker en medewerker.

Bijzonder eikenhout met unieke uitstraling

De stalen taatsdeur is voorzien van prachtig hout van Wonderwall Studios. Wonderwall Studios is altijd op zoek naar verweerd hout dat ze kunnen hergebruiken en transformeren tot een unieke collectie. Deze stalen taatsdeur heeft een maatwerk patroon, dat is geïnspireerd op het bekende Ridge design. Ridge wordt gekenmerkt door zijn diagonale lijnen en is gemaakt van moeraseiken. Dit bijzondere eikenhout heeft honderden jaren begraven gelegen in veen, wat het zijn prachtige donkere kleur geeft. Het op maat gemaakte Ridge paneel geeft deze statement deur een elegante en unieke uitstraling.

De hoogste kwaliteit in taatsschanieren

Uiteraard is ook deze stalen taatsdeur voorzien van het FritsJurgens System M+ taatsmechanisme. System M+ biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en functionaliteit. Het verborgen ontwerp integreert naadloos in de deur, wat de esthetische aantrekkingskracht versterkt. Met zijn unieke draaitechnologie garandeert System M+ daarbij een soepele en moeiteloze deurbeweging. Ook biedt de instelbare sluitkracht aanpasbare controle over deze beweging. In al zijn functionele elegantie stelt FritsJurgens System M+ de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen met betrekking tot het beslag van taatsdeuren, iets wat uitstekend past bij onze streef naar perfectie.

Stuur ons een whatsapp