Bijzondere deuren in de Galleria Meravigli te Milaan

Bijzondere deuren in de Galleria Meravigli te Milaan


Elk project is bijzonder. Maar het project voor Galleria Meravigli zal ons altijd bij blijven! In deze prachtige galerij komen onze deuren heel mooi tot zijn recht. De hal is maar liefst 9 meter hoog. Onze deuren en het glazen plafond creëren een prachtige lichtinval die meteen indruk maakt. Dit project deden we in samenwerking met FritsJurgens!


  • Vlakverdeling: Rohe
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P20
  • Handgreep: Maatwerk
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Rohe

FritsJurgens taatsmechanisme


Aan beide kanten van de hal in de galerij is gekozen voor de minimalistische vlakverdeling Rohe. De deuren hebben een DRM-P20 profiel en zijn afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating (RAL 9005). De lange greep die van boven tot onder reikt, is maatwerk. De deuren zijn maar liefst 3 meter hoog en zijn voorzien van het FritsJurgens taatssysteem. Mooi om te zien hoe onze deuren zo’n prachtige galerij als Galleria Meravigli nog indrukwekkender maken!

Onze deuren zijn voorzien van het taatssysteem van FritsJurgens. Dit systeem is niet zichtbaar en er zijn geen grote gaten in de vloer nodig voor de montage. Dit betekent dat we geen grote bouwkundige aanpassingen hoefden te doen in de galerij. De System M zorgt ervoor dat de deuren heel eenvoudig en licht open en dicht gaan, zonder geluid te maken.

 

Galleria Meravigli


Galleria Meravigli is te vinden in het centrum van Milaan. Deze galerij is gebouwd tussen 1928 en 1930 en heeft een indrukwekkende, hoge hal. De hal is omringd door glas en smeedijzer. Ook de Mozaïek vloer met bloemenmotief is een echte eyecatcher. Door onze deuren kunt u zelfs van buiten al een glimp opvangen van dit prachtige ontwerp. Maar vergeet ook zeker niet daadwerkelijk naar binnen te gaan!

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp