Stalen binnendeuren: prachtig én functioneel

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen deuren? De stalen deuren van De Rooy Metaaldesign kenmerken zich door hun perfecte afwerking.

Ontwerp uw eigen stalen deur

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen binnendeuren? De stalen deuren van De Rooy kenmerken zich door hun perfecte afwerking. We maken stalen deuren voor liefhebbers van een prachtig interieur. Het is niet voor niets dat wij een octrooi hebben op de manier waarop we stalen frames (zónder lasnaden!) maken. Kwaliteit én vakmanschap, dat kenmerkt ons en dat ziet u terug in iedere stalen deur. Al meer dan 125 jaar.

Stalen deuren op maat


Standaard vlakverdelingen of maatwerk ontwerp voor uw deur? Een taatsdeur, scharnierdeur of schuifdeur? En kiest u voor een hoekgreep of een Osiris Hertman-handgreep? Of misschien voor stalen deuren met getint glas,  met panelen van leer of een bronslaag? Wat uw voorkeur ook is, wij helpen u altijd aan een deur van staal die bij u past. In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een geheel vrijblijvende offerte op maat te maken.

Ontwerp zelf uw stalen deur

Tijdloos design

Stalen binnendeuren zijn in iedere woning een échte eyecatcher. Ze zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van het natuurlijke zonlicht dat een woning binnenvalt. Stalen deuren geven een ruimte een open karakter en maken het tegelijkertijd mogelijk om ruimtes van elkaar af te sluiten. Zo creëert u de prachtigste interieurs. De ruimtes ogen groter en zijn een stijlvolle aanvulling in ieder interieur. Dit maakt stalen deuren geschikt voor zowel klassieke jaren ’30 woningen als de moderne woningen.

Creatieve, maatwerk vlakverdeling

Bij De Rooy Steel Doors heeft u de keuze uit een flink aantal stalen deur ontwerp. Creativiteit kent geen grenzen en geen verzoek is ons te gek. Stalen binnendeuren zijn bij uitstek geschikt voor creatieve patronen. We kunnen de vakverdeling van uw deur bijvoorbeeld in ongelijke vakken verdelen of zelfs in schuine vakken. U kunt kiezen uit één van onze modellen, die u ook terug kunt zien in onze showroom. Liever zelf aan de slag met een ontwerp? Dan is dat uiteraard mogelijk. Ronde vormen, unieke lijnen of opvallende vlakverdelingen: wij adviseren u graag om het perfecte ontwerp te creëren.

Stalen deuren in elke gewenste kleur

Bij De Rooy Steel Doors kunt u uw stalen deur in elke gewenste kleur krijgen. Zo kunt u kiezen uit onze Design Colour Coatings, onze exclusieve Royor coatings en alle mogelijke RAL-kleuren. Van klassiek zwart tot stralend wit en van levendig brons naar een diepe koperkleur: alles is mogelijk.

Type stalen deuren met glas

Creativiteit kent geen grenzen

Bij De Rooy Steel Doors bent u aan het juiste adres voor stalen taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren.

Enkele stalen deuren

Een enkele stalen deur is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens multifunctioneel door het vele licht dat de kamer binnenvalt. U kiest zelf de vlakverdeling, zodat de deuren onderdeel worden van uw inrichting. En wilt u nog meer profiteren van het lichtinval? De enkele stalen binnendeuren zijn te voorzien van een glazen paneel, aan beide zijden van de deur óf aan de bovenzijde van de deur.

Dubbele stalen deuren

Dubbele stalen deuren zijn een echte eycatcher. Wilt u een ruimte entree van uw kamer of kantoor? Dan zijn dubbele openslaande deuren van staal een prachtige oplossing. De twee deuren creëren samen een breed oppervlak, waardoor er een entree ontstaat die een waar welkom toeroept. Kiest u ervoor om de stalen dubbele deuren uit te breiden met glazen panelen aan weerszijden van het kozijn? Dan versterkt u dat effect nog eens. Dubbele deuren creëren een wow-effect en zetten meteen de toon voor de rest voor uw interieur.


Stalen binnendeuren met panelen

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u kiezen voor stalen binnendeuren met panelen. In de keuze voor panelen is veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor panelen boven de deur(en) of panelen aan de zijkant. Hiermee creëert u mooie stalen ensuite deuren. Ook kunt u kiezen voor een bijzonder maatwerk paneel, die bijvoorbeeld een inkijkje geeft van de keuken naar de woonkamer. Wat uw wensen ook zijn, wij staan altijd voor u klaar.

Bezoek onze showroom

De Rooy Steel Doors: echte stalen deuren van hoge kwaliteit

Wij garanderen kwaliteit, van begin tot eind. Dat begint in de showroom en werkplaats en eindigt pas op het moment dat u volledig tevreden bent. Daarom kiezen wij ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Zo maken wij taatsdeuren met enkel het FritsJurgens taatsmechanisme, een bedrijf dat gerekend mag worden tot de top van Nederland. Ook houden we de volledige montage en aanbrengen van de coatings in eigen hand, zodat we altijd het eindresultaat voor ogen houden.

Design van toen, materialen van nu

Met onze stalen deuren bieden we u het ranke en tijdloze industriële design van vroeger, maar dan met de nieuwste materialen en techniek. Kiest u voor een poedercoating? Dan zetten we de stalen profielen eerst in de primer voordat ze een harde beschermlaag krijgen in de gewenste RAL-kleur. Kiest u voor onze Royor coating? Dan gaan onze vakmensen aan de slag om de coating met de hand op uw deur aan te brengen. Écht puur vakwerk, van begin tot eind.

Veelgestelde vragen over Stalen deuren

➕ Hoe worden de stalen deuren geplaatst?

Wij verzorgen voor u de volledige montage van de stalen binnendeuren. Geen standaard deuren die u zelf in de woning moet zetten, maar vakmensen die op de millimeter nauwkeurig plaatsen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Daarom komen wij van tevoren de deuren voor u opmeten. En onze werkwijze? Die is uniek. Onze professionele vakmensen gaan voor het beste van het beste en streven naar perfectie. Met volledige nauwkeurigheid en een verzorgde werkwijze komen onze monteurs de stalen deur bij u thuis of op kantoor monteren. Uw deur wordt daarbij vakkundig geplaatst.

➕ Wat zijn de mogelijkheden van stalen deuren?

Stalen deuren zijn er in diverse vormen en maten. Wat betreft het mechanisme heeft u bij De Rooy Steel Doors keuze uit taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren. U heeft daarbij de keuze uit stalen deuren met glas, maar ook met panelen van leer. U kunt er ook voor kiezen om de stalen deur te voorzien van een gepatineerde bronzen laag. Bij De Rooy Steel Doors kent creativiteit geen grenzen. Heeft u een bijzonder idee voor uw stalen deur? Dan bespreken we dat en gaan we de uitdaging graag aan.

➕ Is een maatwerk vlakverdeling mogelijk?

Een belangrijke keuze bij het samenstellen van uw stalen deur is de vlakverdeling van de deur. Het aantal vlakken heeft een groot effect op het aanzicht van de stalen deur. Bij De Rooy Steel Doors kunt u helemaal zelf bepalen welke vlakverdeling u kiest. U heeft daarbij de vrije hand en kunt uw creativiteit de vrije loop laten. Uiteraard kunt u ook kiezen uit onze standaard vlakverdelingen. Deze standaard modellen zijn geïnspireerd door architecten die bekend zijn van de Moderne Bouwkunst.

➕ Waar kan ik de stalen deuren in het echt bekijken?

Wilt u onze stalen deuren in het echt ervaren? In onze luxe showroom in Veenendaal hebben wij een uitgebreide collectie staan. Alle deuren die u bij ons kunt kopen, kunt u zien en voelen in onze showroom. Hier ontdekt u taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren met glas, leer en een bronzen coating. Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Een showroombezoek kan uitsluitend op afspraak. Dit doen wij om uw wensen met aandacht te kunnen bespreken. Op onze website kunt u voor de komende drie weken een afspraak inplannen. Klik hier om een afspraak te maken.

➕ Waarom stalen deuren van De Rooy?

Onze stalen binnendeuren hebben een strakke, perfecte afwerking. Er zijn géén schroeven zichtbaar in het frame. Ook hebben de frames van onze deuren geen zichtbare lasnaden. Hierdoor zijn de deuren mooier én sterker. Onze stalen deuren hebben standaard een 2-laags poedercoating. Hierdoor is de afwerking sterker en duurzamer. Wij gebruiken voor onze stalen deuren alleen hoogwaardige draaimechanismen met een optimaal gebruiksgemak. Eén voorbeeld daarvan is het taatsmechanisme van FritsJurgens. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

➕ Hoe duur is een stalen deur?

Een enkele standaard scharnierdeur is verkrijgbaar vanaf €2050,- een enkele taatsdeur vanaf €2195,-. Omdat wij onze stalen deuren voor u op maat produceren, is het niet mogelijk om een standaardprijs te noemen. De prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld de maat, de vlakverdeling en het gekozen profiel. Via onze offertetool kunt u geheel vrijblijvend een prijs aanvragen.

Stuur ons een whatsapp