Stalen deuren

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen deuren? De stalen deuren van De Rooy Metaaldesign kenmerken zich door hun perfecte afwerking.

Stalen binnendeuren, tijdloos design

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen binnendeuren? De stalen deuren van De Rooy kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Door samen te werken met uitstekende leveranciers en de allerbeste interieurarchitecten maken we de stalen deuren bereikbaar voor liefhebbers van een prachtig interieur. Het is niet voor niets dat wij een octrooi hebben ontvangen voor de manier waarop we de stalen frames voor onze binnendeuren maken. Kwaliteit én vakmanschap, dat kenmerkt ons en dat ziet u terug in iedere stalen deur. Al meer dan 125 jaar. Hieronder leest u wat onze stalen deuren dan zo bijzonder maakt.

Ontwerp uw eigen stalen deur


Standaard vlakverdelingen of maatwerk? Een taatsdeur, scharnierdeur of schuifdeur? En kiest u voor een hoekgreep of een Osiris Hertman-handgreep? Of misschien voor stalen deuren met getint glas?  Of misschien met leer of een bronslaag?

Wat uw voorkeur ook is, wij helpen u altijd aan een deur van staal die bij u past. In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een geheel vrijblijvende offerte op maat te maken. Een enkele standaard scharnierdeur is verkrijgbaar vanaf €2050,- een enkele taatsdeur vanaf €2195,-.

Ontwerp zelf uw stalen deur
STALEN DEUREN

Dubbele stalen deuren


Stalen deuren zijn een echte eycatcher. Wanneer u een ruime entree van uw kamer of kantoor wenst, zijn dubbele, openslaande deuren van staal een prachtige oplossing. Doordat de twee deuren een breed oppervlak creëren, ontstaat er een entree die de bezoeker een welkom toeroept. Kiest u ervoor om de stalen dubbele deuren uit te breiden met glazen panelen aan weerszijden van het kozijn? Dan versterkt u dat effect nog eens. Dubbele deuren creëren een wow-effect en zetten meteen de toon voor de rest voor uw interieur. Alles over dubbele deuren leest u hier.

Enkele stalen deuren


Een enkele stalen deur is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens multifunctioneel door het vele licht dat de kamer binnenvalt. Wanneer u weinig ruimte heeft voor een deur, maar wel wilt profiteren van de smaakvolle stalen deuren, zijn enkele deuren een uitkomst. U kiest zelf de vlakverdeling, zodat de deuren onderdeel worden van uw inrichting. En wilt u nog meer profiteren van het lichtinval? De enkele stalen binnendeuren zijn optioneel te voorzien van een glazen paneel, aan beide zijden van de deur. Lees hier verder voor meer informatie over onze enkele deuren en bekijkt enkele voorbeelden.

Stalen binnendeuren met panelen

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u ook kiezen voor stalen binnendeuren met panelen. In de keuze voor panelen is veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor panelen boven de deur(en) of panelen aan de zijkant. Hiermee creëert u mooie stalen ensuite deuren. Ook kunt u kiezen voor een bijzonder maatwerk paneel, die bijvoorbeeld een inkijkje geeft van de keuken naar de woonkamer. Wat uw wensen ook zijn, wij staan altijd voor u klaar. Lees hier verder voor meer inspiratie rondom deuren met panelen.

Lees meer over stalen deuren met panelen

Stalen binnendeuren: prachtig én functioneel

Stalen binnendeuren zijn in iedere ruimte een échte eyecatcher en zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van het natuurlijke zonlicht dat een woning binnenvalt. Stalen deuren geven een ruimte een open karakter, maar maakt het tegelijkertijd mogelijk om ruimtes van elkaar af te sluiten. Zo creëert u de prachtigste kamers-en-suite. De ruimtes ogen groter en zijn een stijlvolle aanvulling in ieder interieur. Dit maakt stalen deuren geschikt voor zowel de klassieke jaren ’30 woningen als de moderne woningen.

Stel uw stalen deuren samen

Design van toen, materialen van nu


Met onze stalen deuren bieden we u het ranke en tijdloze industriële design van vroeger, maar dan met de nieuwste materialen en techniek. We poedercoaten het staal. De stalen profielen worden eerst in de primer gezet voordat ze een harde beschermlaag krijgen in de gewenste ral-kleur. We gebruiken kleine stalen profielen om het glas te zetten. Waar vroeger het scharnier vaak het begin van een roestplekje was, is dat nu niet meer mogelijk. De scharnieren zijn van roest vast staal gemaakt.

Hoe worden de stalen deuren geplaatst?


Wij verzorgen voor u de volledige montage van de stalen binnendeuren. Geen standaard deuren die u zelf in de woning moet zetten, maar vakmensen die op de millimeter nauwkeurig plaatsen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Daarom komen wij van tevoren de deuren opmeten. En onze werkwijze? Die is uniek. Onze professionele vakmensen gaan voor het beste van het beste en streven naar perfectie. Met volledige nauwkeurigheid en een verzorgde werkwijze komen onze monteurs de stalen deur bij u thuis of op kantoor monteren. Uw deur wordt daarbij vakkundig geplaatst.

Waarom De Rooy Metaaldesign?


Wij garanderen kwaliteit, van begin tot eind. Dat begint in de showroom en werkplaats en eindigt pas op het moment dat u volledig tevreden bent. Daarom kiezen wij ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Zo maken wij taatsdeuren met enkel het FritsJurgens taatsmechanisme, een bedrijf dat gerekend mag worden tot de top van Nederland. Ook houden we de volledige montage en poedercoating in eigen hand, zodat we altijd het eindresultaat voor ogen houden.

Bezoek onze showroom

Creatieve, maatwerk vlakverdeling

Stalen binnendeuren zijn bij uitstek geschikt voor creatieve patronen. We kunnen de vakverdeling van uw deur bijvoorbeeld in ongelijke vakken verdelen of zelfs in schuine vakken. Gaat u voor de populaire 4-vlaks ‘Dudok’ stalen binnendeur? Of heeft u liever een iets gewaagdere keuze, zoals onze asymmetrische 6-vlaks deur? Bekijk hier tien van onze stalen binnendeur modellen, waarbij we voor de namen zijn geïnspireerd door architecten die bekend zijn van de Moderne Bouwkunst. En kiest u voor het FritsJurgens taatsmechanisme of een schuif- of scharnierdeur?

Stel zelf uw stalen deur samen

Veelgestelde vragen over Stalen deuren

➕ Wat zijn de mogelijkheden van stalen deuren?

Stalen deuren zijn er in diverse vormen en maten. Wat betreft het draaimechanisme heeft u bij De Rooy Metaaldesign keuze uit taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren. U heeft daarbij de keuze uit stalen deuren met glas, maar ook met panelen van leer. U kunt er ook voor kiezen om de stalen deur te voorzien van een gepatineerde bronzen laag. Bij De Rooy Metaaldesign kent creativiteit geen grenzen. Heeft u een bijzonder idee voor uw stalen deur? Dan bespreken we dat en gaan we de uitdaging graag aan.

➕ Is een maatwerk vlakverdeling mogelijk?

Een belangrijke keuze bij het samenstellen van uw stalen deur is de vlakverdeling van de deur. Het aantal vlakken heeft een groot effect op het aanzicht van de stalen deur. Bij De Rooy Metaaldesign kunt u helemaal zelf bepalen welke vlakverdeling u kiest. U heeft daarbij de vrije hand en kunt uw creativiteit de vrije loop laten. Uiteraard kunt u ook kiezen uit onze tien standaard vlakverdelingen. Deze standaard modellen zijn geïnspireerd door architecten die bekend zijn van de Moderne Bouwkunst. Bekijk hier de standaard vlakverdelingen.

➕ Waar kunt u de stalen deuren in het echt bekijken?

Wilt u onze stalen deuren in het echt ervaren? In onze luxe showroom in Veenendaal hebben wij een uitgebreide collectie staan. Alle deuren die u bij ons kunt kopen, kunt u ervaren in onze showroom. Hier ontdekt u taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren met glas, leer en een bronzen coating. Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Een showroombezoek kan uitsluitend op afspraak. Dit doen wij om uw wensen met aandacht te kunnen bespreken. Op onze website kunt u voor de komende drie weken een afspraak inplannen. Klik hier om een afspraak te maken.

➕ Waarom stalen deuren van De Rooy?

Onze stalen binnendeuren hebben een strakke, perfecte afwerking. Er zijn géén schroeven zichtbaar in het frame. Ook hebben de frames van onze deuren geen zichtbare lasnaden. Hierdoor zijn de deuren mooier én sterker. Onze stalen deuren hebben standaard een 2-laags poedercoating. Hierdoor is de lak sterker en duurzamer. Wij gebruiken voor onze stalen deuren alleen hoogwaardige draaimechanismen met een optimaal gebruiksgemak en minimale onderdelen. Eén voorbeeld daarvan is het taatsmechanisme van FritsJurgens. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.