Model Rohe

Bent u op zoek naar een rustige, elegante stalen deur? Dan is ons Rohe model zeer geschikt. Ludwig Mies van der Rohe was een Duits-Amerikaanse architect die bekend staat om zijn strakke lijnen en gebruik van glas en staal.

Minimalistische stijl

De stijl van Ludwig Mies Van der Rohe is minimalistisch, een omschrijving die uitstekend past bij onze stalen deuren met één vlak. Van der Rohe vond dat materialen en verhoudingen perfect moesten zijn en dit is terug te zien in zijn ontwerpen. Als ode aan zijn uitspraak Less is More, dragen onze stalen deuren met 1-vlaks verdeling de naam Rohe.

Toepassing van stalen deur Rohe

Ons Rohe model stalen deur is op verschillende manieren toe te passen. Zo hebben we Rohe stalen deuren gemaakt met helder glas, waaronder in de Galleria Meravigli in Milaan. Deze stalen deuren nemen een unieke plek in, in het hart van deze Italiaanse stad. Daarnaast is ons Rohe model toe te passen als vast paneel, zoals de deuren die we in een luxe villa in Naarden hebben geplaatst. Tot slot is de Rohe stalen deur ook toe te passen in combinatie met een unieke afwerking, zoals een deur met kwalitatief hoogwaardig leer, of bijvoorbeeld met geribbeld glas.

Bekijk model Rohe in onze showroom

Wilt u ons model Rohe in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Veenendaal. Hier vindt u ons uitgebreide aanbod stalen deuren. U bent van harte welkom!

Stuur ons een whatsapp