DRM-G4 – Osiris Hertman

Deze unieke handgreep is ontworpen door topdesigner en vaste samenwerkingspartner Osiris Hertman. Kenmerkend aan de werkwijze van Osiris is zijn visie op deuren, die hij ziet als ‘een sieraad voor je huis’. Het deurbeslag dat hij ontwierp is geïnspireerd op de symmetrische handgrepen op antiek Chinese kasten. ‘Deze herkenbare stalen of koper gesmeden grepen domineren als stalen plak midden op dat rode hout’, vertelt de ontwerper. Het resultaat is een karakteristieke handgreep die tot de verbeelding spreekt.

Ons model Mallet wordt standaard geleverd met deze prachtige handgreep. In de praktijk zien we dat klanten vooral kiezen voor dubbele stalen deuren voor deze handgreep. Toch leent dit deurbeslag zich ook uitstekend voor enkele deuren zoals hier te zien is in Katwijk.

Een bijzonder project waar dit deurbeslag is gebruikt is onder meer in Alkmaar. Dit schitterende appartement ademt sfeer. Van de maatwerk vloer tot aan het marmeren keukenblad, alles klopt. Zo ook het deurbeslag. In deze woning dienen de deuren dan ook echt daadwerkelijk als sieraad voor het huis. We zijn dan ook waanzinnig trots op het geweldige eindresultaat.

Stuur ons een whatsapp