Model Mendelsohn

Onze Mendelsohn stalen deur heeft een verfijnd ontwerp met grote glazen vlakken. Het is een stalen deur die perfect past in rustige en moderne woningen. Dit model is vernoemd naar de Duitse architect Erich Mendelsohn, die grote indruk heeft gemaakt in de 20e eeuw. Zijn designstijl kenmerkt zich door sobere maar toch functionele vlakverdelingen. We vernoemden ons stijlvolle 2-vlaks model naar Mendelsohn.

Expressionistische stijl

De stijl van Mendelsohn kunt u heel mooi terug zien in schitterende gebouwen zoals het Warenhuis Petersdorff in Wroclaw en het De La Warr Pavilion in Bexhill. Functie en ontwerp komen elkaar tegen in de designs van Mendelsohn. Lange, horizontale lijnen kenmerken zijn stijl. Mendelsohn ontwierp woningen met ramen van vloer tot plafond, waardoor de kamers werden gevuld met licht. De ontwerpen van Mendelsohn doen denken aan onze rustige 2-vlaks verdeling.

Toepassing van stalen deur Mendelsohn

Onze Mendelsohn stalen deur is op verschillende manieren toe te passen. Kiest u bijvoorbeeld voor een prachtige en elegante witte stalen deur met Osiris Hertman-handgreep? Of wilt u uw kantoor voorzien van bijvoorbeeld dubbele stalen taatsdeuren met Mendelsohn vlakverdeling? Wat uw voorkeur ook is, de Mendelsohn stalen deur is op oneindig veel manieren toe te passen.

Bekijk onze Mendelsohn stalen deur in de showroom

Wilt u graag meer weten over dit model? U bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u de Mendelsohn stalen deur bekijken, maar ook vele andere modellen. We kijken uit naar uw komst!

Stuur ons een whatsapp