Grijze stalen deuren in hartje Amsterdam

Grijze stalen deuren in hartje Amsterdam

In deze bovenwoning in het centrum van Amsterdam plaatsten we een stalen pui met scharnierdeur. Uniek aan dit project is de kiezelgrijze kleur (RAL 7032) en het gebruik van Canale figuurglas. Interieurarchitect Francine Meerveld ontwierp deze schitterende woning en is uitermate tevreden over onze stalen deuren: ‘We zijn heel blij met het eindresultaat! De glazen delen zijn een bijzonder centerpiece in het huis. Het werk van De Rooy en de goede service heeft bijgedragen aan het totaalbeeld’.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Mendelsohn
  • Mechanisme: Scharnier
  • Profiel: DRM-P10
  • Kleur: RAL 7032
  • Handgreep: DRM-G5L
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Mendelsohn

Ruim, licht en modern appartement

Deze kluswoning werd door FELD Architecten omgetoverd tot een luxe bovenwoning. Francine Meerveld vertelt: ‘Het uitgangspunt was een ruim, licht en modern appartement met respect voor de prachtige architectuur en kenmerkende elementen uit 1905’. Het eindresultaat is dan ook meer dan geslaagd. De woning oogt sereen en straalt rust en luxe uit. De grijze stalen scharnierdeuren zijn een mooi stijlelement in de woning die de authentieke details in de woning recht doen.

Kiezelgrijze stalen scharnierdeuren


De stalen deuren hebben wij geplaatst tussen de hal en de leefruimte. De stalen scharnierdeuren, voorzien van een kiezelgrijze fijnstructuur poedercoating, sluiten naadloos aan op de lichtgrijze vloer met slijtvaste coating. De deur is uitgevoerd met de Mendelsohn-vlakverdeling en de DRM-G5L handgreep. Door gebruik te maken van semi-transparant Canale glas wordt de hal afgesloten van de leefruimtes, maar blijft het open karakter van de woning behouden.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp