Stalen deuren in opvallende villa, ontworpen door Osiris Hertman

Stalen deuren in opvallende villa, ontworpen door Osiris Hertman

Wij werken sinds 2016 met veel plezier samen met Osiris Hertman. Hij heeft prachtige handgrepen ontworpen, die wij met trots realiseren voor onze klanten. Dat Osiris een bijzonder interieur kan ontwerpen, blijkt maar weer bij dit project. En natuurlijk ontbreken onze De Rooy Metaaldesign deuren niet. Enkele foto’s van deze woning zijn gemaakt door Jurrit van der Waal en verschenen in The Art of Living magazine.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Mendelsohn – 2 vlaks
  • Draaimechanisme:  Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G4
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Mendelsohn

Unieke woning

Het is geen verrassing dat Osiris van ieder huis een droomhuis kan maken. Ook deze woning is dan ook erg indrukwekkend. Eigenlijk alles is uniek, van de buitengevel van bamboe tot de stijlvolle binnen-/buitenhaard, het kleurgebruik in de grote keuken, de verschillende materialen én natuurlijk de mooie deuren die het plaatje compleet maken.

Deuren zijn een sieraad voor je huis


Deuren zijn voor Osiris heel belangrijk. Zo noemde hij eerder al dat deuren een sieraad zijn voor een huis: ‘Je kijkt er iedere dag tegenaan, net zoals je tegen je meubels aankijkt. Daarom adviseer ik mensen om bij hun verbouwing meer budget vrij te maken voor het laten maken van deuren, deuren zijn een essentieel onderdeel van de inrichting’. Ook in deze woning heeft Osiris aandacht besteed aan de deuren.

Stalen deuren met handgreep Osiris Hertman

Natuurlijk heeft Osiris gekozen voor De Rooy Metaaldesign deuren mét de eigen ontworpen handgreep (DRM-G4). Voor het ontwerp van deze handgreep heeft Osiris zich laten inspireren door de symmetrische handgrepen op antiek Chinese kasten. Verder heeft Osiris gekozen voor het DRM-P10 profiel en zijn de deuren gespoten in een gitzwarte kleur (RAL 9005).

Geïnspireerd geraakt?


Heeft Osiris u ook geïnspireerd? Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden van stalen deuren te bespreken. Of kom langs in onze showroom.

Stuur ons een whatsapp