Witte stalen deuren | De Rooy - Stalen binnendeuren

Witte stalen deuren: uniek en verfrissend

Wist u dat het mogelijk is om uw stalen deuren te voorzien van een kleur naar keuze? Naast onze zwarte stalen deuren zien we de laatste tijd dat ook witte stalen deuren erg gewild zijn. En wij begrijpen wel waarom! Een prachtig voorbeeld van witte deuren ziet u in deze stijlvolle woning in Vinkeveen. Hier plaatsten we stalen deuren en panelen met een witte poedercoating. Ook hebben de bewoners gekozen voor stalen deuren met lederen panelen. Het eindresultaat is uniek én verfrissend. Kijkt u met ons mee?

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rohe en Mendelsohn
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G4 (Osiris Hertman)
  • Kleur: RAL 9010
  • Leer: Aardegrijs
Stel zelf uw stalen deuren samen

Witte stalen deur met vast paneel

Tussen de hal en de open living hebben we allereerst een witte stalen taatsdeur geplaatst met daarnaast twee vast panelen. De handgreep van Osiris Hertman creëert eenheid. De stalen deuren geven een fijn evenwicht aan de diepe kleuren in de woonkamer en de keuken. De deuren met panelen zorgen voor een scheiding tussen de ruimtes, maar bewaken wel het open gevoel.

Witte deur met lederen paneel


Een stalen deur met leer is uitstekend geschikt voor ruimtes die u liever afsluit, zoals in deze woning de slaapkamer. Om de stijl van de deuren door te trekken, hebben de bewoners ook hier gekozen voor witte stalen deuren. De Rohe éénvlaks deur is voorzien van een lederen paneel. Het exclusieve leer staat in mooi contrast met de witte deuren en handgreep.

Witte poedercoating op stalen deuren

We werken onze stalen deuren altijd af met een poedercoating. Dit maakt onze stalen deuren duurzaam én maakt het mogelijk om uw stalen deuren van iedere gewenste kleur te voorzien. Stalen deuren kunnen we namelijk in elke RAL-kleur poedercoaten. De kleuropties voor stalen deuren zijn dus eindeloos! Door de stalen deuren van een beschermende poedercoating te voorzien gaan ze jarenlang mee en bent u gegarandeerd van een stalen deur die bij uw interieur past. En wat dacht u van een pure afwerking met brons of messing?