Witte stalen deuren: uniek en verfrissend

Witte stalen deuren: uniek en verfrissend

Wist u dat het mogelijk is om uw witte stalen deuren te voorzien van een kleur naar keuze? Naast onze zwarte stalen deuren zien we de laatste tijd dat ook witte stalen deuren erg gewild zijn. En wij begrijpen wel waarom!

Een prachtig voorbeeld van witte stalen deur ziet u in deze stijlvolle woning in Vinkeveen. Hier plaatsten we namelijk stalen deuren en panelen met een witte poedercoating. Ook hebben de bewoners gekozen voor stalen deuren met lederen panelen. Het eindresultaat is uniek én verfrissend. Kijkt u met ons mee?

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rohe en Mendelsohn
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G4 (Osiris Hertman)
  • Kleur: RAL 9010
  • Leer: Aardegrijs
Stel zelf uw stalen deuren samen Bekijk model Mendelsohn

Witte stalen deur met vast paneel

Tussen de hal en de open living hebben we allereerst een witte stalen taatsdeur geplaatst met daarnaast twee vast panelen. De handgreep van Osiris Hertman creëert eenheid. De stalen deuren geven hiermee een fijn evenwicht aan de diepe kleuren in de woonkamer en de keuken. De deuren met panelen zorgen voor een scheiding tussen de ruimtes, maar bewaken wel het open gevoel.

Witte stalen deur met lederen paneel


Een stalen deur met leer is uitstekend geschikt voor ruimtes die u liever afsluit, zoals in deze woning de slaapkamer. Om de stijl van de deuren door te trekken, hebben de bewoners ook hier gekozen voor witte stalen deuren. De Rohe éénvlaks deur is in dit geval voorzien van een lederen paneel. Het exclusieve leer staat hierdoor in mooi contrast met de witte deuren en handgreep.

Witte poedercoating op stalen deuren


De Rooy verzorgt voor u de volledige montage van uw witte stalen deuren. Geen standaard stalen deur wit die u zelf in uw woning moet zetten, maar vakmensen met jarenlange ervaring die hem op de millimeter nauwkeurig plaatsen. Hierbij laten we niets aan toeval over. Daarom komen we vooraf de deuren opmeten. Dit doen we volgens onze unieke werkwijze. Hierbij gaan onze professionele vakmensen voor het beste en streven we naar perfectie. Met uiterste nauwkeurigheid en een verzorgde werkwijze komen de monteurs van De Rooy bij u langs om de witte stalen deur te plaatsen.

Hoe worden de witte stalen deuren geplaatst?

We werken onze stalen deuren altijd af met een poedercoating. Dit maakt onze stalen deuren duurzaam én maakt het mogelijk om uw stalen deuren van iedere gewenste kleur te voorzien. Stalen deuren kunnen we namelijk in elke RAL-kleur poedercoaten. De kleuropties voor stalen deuren zijn dus eindeloos! Door de stalen deuren van een beschermende poedercoating te voorzien gaan ze jarenlang mee en bent u gegarandeerd van een stalen deur die bij uw interieur past. En wat dacht u van een pure afwerking met brons of messing?

Veelgestelde vragen over Vinkeveen

➕ Wat zijn de mogelijkheden van witte stalen deuren?

U stelt zelf uw witte stalen binnendeur samen. Allereerst kiest u het draaimechanisme, waarbij u keuze heeft uit taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren. U heeft daarbij de keuze uit stalen deuren met glas, maar ook met panelen van leer. U kunt er ook voor kiezen om de stalen deur te voorzien van een gepatineerde bronzen laag. Bij De Rooy Metaaldesign kent creativiteit namelijk geen grenzen. En heeft u een bijzonder of uniek idee voor uw witte stalen deur? Wij worden graag uitgedaagd door nieuwe creatieve ideeën.

➕ Is een maatwerk vlakverdeling mogelijk bij witte stalen deuren?

Ja, dit is zeker mogelijk! En zelfs een zeer belangrijke keuze bij het samenstellen van stalen deur met de kleur wit. Het aantal vlakken heeft namelijk een groot effect op het aanzicht van de witte stalen deur. U heeft daarbij de vrije hand en u kunt uw creativiteit de vrije loop laten. Uiteraard kunt u ook kiezen uit onze tien standaard vlakverdelingen. Deze standaardmodellen zijn namelijk geïnspireerd door architecten die bekend zijn van de Moderne Bouwkunst. Bekijk hier onze standaard vlakverdelingen.

➕ Waar kunt u de witte stalen deur in het echt bekijken?

Dit kan in onze luxe showroom in Veenendaal. Wij hebben hier een uitgebreide collectie aan witte stalen deuren staan. Hier ontdekt u witte taatsdeuren, scharnierdeuren en ook schuifdeuren met glas. Een showroombezoek kan uitsluitend op afspraak. Dit doen wij om uw wensen met aandacht te kunnen bespreken. Op onze website kunt u voor de komende drie weken een afspraak inplannen. Klik hier om een afspraak te maken.

➕ Welke kleur is de witte stalen deur?

Het is bij De Rooy mogelijk om uw deur in elke witte RAL kleur te krijgen. Een speciale poedercoating waarmee wij werken maakt dit mogelijk! Hiermee kunnen we de deuren spuiten in elke gewenste RAL-kleur. De kleuropties zijn dus eindeloos! Laat uw creativiteit dus de loop gaan, en verras ons met uw meest originele ideeën.

➕ Waarom witte stalen deuren van De Rooy?

Onze witte stalen deuren hebben een strakke, perfecte afwerking. Er zijn dus géén schroeven zichtbaar in het frame. Ook hebben de frames van onze deuren geen zichtbare lasnaden. Hierdoor zijn de deuren mooier én sterker. Onze stalen deuren hebben ook standaard een 2-laags poedercoating. Hierdoor is de lak sterker en duurzamer. Daarnaast gebruiken wij voor onze stalen deuren alleen hoogwaardige draaimechanismen met een optimaal gebruiksgemak en minimale onderdelen. Eén voorbeeld daarvan is het taatsmechanisme van FritsJurgens. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Stuur ons een whatsapp