Witte stalen deuren in moderne villa in Geldrop

Witte stalen deuren in moderne villa in Geldrop

In deze prachtige woning in Geldrop hebben we verschillende stalen taatsdeuren geplaatst. In zowel de entreehal als de eetkamer wordt u warm welkom geheten door twee tot het plafond reikende fraaie, witte stalen deuren. De stalen deuren creëren een vorstelijke binnenkomst en brengen balans in het interieur. Ook in de dressing en in de woonkamer hebben wij stalen taatsdeuren geplaatst. Het resultaat? Grotere ruimtes, prachtige zichtlijnen en een vleugje klasse in een woning die tot de verbeelding spreekt. Thomas van Nielen van In Toom heeft dit project begeleid.

Specificaties stalen deuren


  • Model: Remy Meijers
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens M)
  • Profiel: DRM-P10 (rank)
  • Coating: Poedercoating signaalwit (RAL 9003)
  • Handgreep: Duwstang (DRM-G1)
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Remy Meijers Random

Optimaal gebruik gemaakt van de veelzijdigheid van stalen deuren


Door de gehele villa is er gebruik gemaakt van het model Remy Meijers Random. Wel heeft iedere deur zijn eigen type glas. Dit toont de enorme veelzijdigheid van de stalen deuren. Op plekken waar er meer behoefte is aan privacy, zoals in de dressing, hebben de bewoners gekozen voor mat glas in de deuren. Wat daarentegen wel hetzelfde is gebleven in de deur is de vlakverdeling. Hierdoor ontstaat er eenheid in het interieur en maakt het samen een prachtig geheel.

De deur die is gemaakt als kunstwerk: Remy Meijers Random

Exclusief voor De Rooy Metaaldesign heeft interieurarchitect Remy Meijers zijn eigen Remy Meijers Random vlakverdeling ontworpen. Het proces van het ontwerpen van deze vlakverdeling was er niet één die over één nacht ijs ging. En het resultaat liegt er niet om: het is een chique deur waarin een goede structuur en harmonie belangrijke factoren zijn. Deze factoren sluiten dan ook naadloos aan op het karakter van de villa en versterkt de elegante elementen. De perfecte keuze voor deze woning. We zijn dan ook erg trots op dit project!

Stuur ons een whatsapp