Grijze stalen deuren met unieke vlakverdeling

Grijze stalen deuren met unieke vlakverdeling

Wie deze woning in Utrecht binnenstapt, herkent meteen het ontwerp van Remy Meijers: gedekte tinten, rust én balans. Remy Meijers maakt in zijn projecten graag gebruik van de stalen deuren van De Rooy. En dan op zo’n manier dat de deuren één worden met de ruimte. In deze prachtige woning in Utrecht komt dit allemaal samen. De maatwerk deuren uit de collectie van Remy Meijers zijn uniek, stijlvol en compleet passend bij de woning.

Specificaties


  • Mechanisme: Taats
  • Vlakverdeling: Maatwerk (Remy Meijers)
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 7040

Unieke grijze stalen deuren

Direct na het betreden van deze woning vindt u een prachtige taatsdeur met aan weerszijde en bovenzijde een vast paneel. Aan het eind van de hal prijken twee dubbele taatsdeuren. De deuren en panelen zijn gepoedercoat met een mouse gray poedercoating (RAL 7040). Er is daarbij gekozen voor de verborgen handgreep. Door de kleur vormen de deuren één geheel met de ruimtes.

Remy Meijers collectie


Uniek aan deze deur is niet alleen zijn lichtgrijze kleur, maar ook de speelse vlakverdeling. Deze vlakverdeling behoort tot onze Remy Meijers collectie. We werken al langere tijd samen met interieur- en productontwerper Remy Meijers. In 2019 het idee ontstond voor ‘stalen deuren 2.0’: een unieke collectie deuren, ontwerpen door Meijers en gerealiseerd door De Rooy. In deze karakteristieke woning in Utrecht hebben we één van de eerste stalen deuren van deze collectie geplaatst. Wij kijken ernaar uit om nog meer woningen te verrijken met deze unieke deuren.

Stuur ons een whatsapp