Stalen deuren met prachtige vlakverdeling

Stalen deuren met prachtige vlakverdeling

In deze landelijk-klassieke villa hebben we meerdere Remy Meijers Random stalen deuren geplaatst. De stalen deuren sluiten naadloos aan op het karakter van de woning en staan schitterend in contrast met de prachtige kunststukken en de houten elementen in het interieur. De stalen deuren zijn een echte eyecatcher die bij elke ruimte de deur letterlijk openen naar stuk voor stuk bijzondere ruimtes. Het resultaat mag er zijn!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Remy Meijers Random
  • Mechanisme: Taats
  • Coating: Royor DRM-R2 Brushed Bronze
  • Glas: Helder
  • Handgreep: DRM-G1 (verborgen)
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Remy Meijers Random

Eenheid door de bronzen stalen deuren

In de gehele woning is gebruik gemaakt van hetzelfde Remy Meijers Random model. De stalen deuren zijn voorzien van onze speciale Royor coating in brons. De Royor coatings zijn maatwerk en daardoor is elke stalen deur in deze woning uniek. Deze recente innovatie staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en zorgt ervoor dat de deuren er levendig en authentiek uitzien.

Stalen deuren met unieke vlakverdeling


De Remy Meijers Random stalen deur is absoluut één van de prachtmodellen in onze collectie. Het ontwerpproces van deze deur is namelijk net als het interieur van deze woning uniek en bijzonder. Steeds meer mensen kiezen voor een unieke vlakverdeling in hun woning, zo ook hier in het mooie Bloemendaal. De woning is adembenemend, waarbij onze deuren een fraai onderdeel uitmaken van het klassieke interieur.

Stuur ons een whatsapp