Model Remy Meijers Random

13 vlaks

Model Remy Meijers

Remy Meijers is een ervaren interieur- en productontwerper. Hij ontwierp exclusief voor De Rooy Metaaldesign zijn ‘Remy Meijers Random’ stalen deur. Zijn stijl omschrijft Meijers als rustig en vol schoonheid, waarin alle elementen op hun plaats vallen. Dit alles komt terug in het schitterende Remy Meijers Random model. Deze stalen deur is verkrijgbaar in verschillende varianten en afwerkingen.

Een deur als kunstwerk

Het ontwerpproces van deze vlakverdeling duurde ongeveer een halfjaar. “Dat lijkt lang, want je zou denken: een deur is ‘maar’ een rechthoek”, vertelt Remy, “maar dat maakt het juist een uitdaging om er iets bijzonders voor te verzinnen.” De vormentaal van Remy is te omschrijven als sober, waarin een goede structuur en harmonisch ritme belangrijke factoren zijn. De hang naar perfectie is tekenend voor Remy’s werk. Hij staat bekend om te ontwerpen zonder poespas. “Een open vormentaal, die ontdaan is van alle ruis. Je ziet erin wat je moet zien en dat wat je ziet, moet goed zijn”, legt hij uit.

Toepassing van stalen deur Remy Meijers

Iedereen die bij deze moderne woning in Utrecht binnenstapt herkent het direct. Gedekte tinten, rust én balans. Deze elementen geven weg dat Remy Meijers deze woning heeft ontworpen. Dit is direct te zien bij de entree waar u een prachtige taatsdeur vindt met aan de weerzijde en bovenzijde en vast paneel. Deze zijn gepoedercoat met een mouse gray poedercoating (RAL 7040). Door de kleur vormen de deuren een prachtig geheel met de rest van het interieur. Het eindresultaat is verbluffend en we kijken ernaar uit om nog meer woningen te verrijken met onze Remy Meijers Random stalen deur!

Bekijk de Remy Meijers Random bij ons in de showroom

Wilt u meer weten over deze intrigerende vlakverdeling? Wij vertellen u er graag meer over in onze showroom in Veenendaal. Hier hebben we meerdere varianten van model Remy Meijers Random staan. Maak nu een afspraak.

Stuur ons een whatsapp