Stalen roomdivider: stijlvol en exclusief

Stalen roomdivider: stijlvol en exclusief

Bent u op zoek naar een stalen roomdivider? De stalen roomdividers van De Rooy Steel Doors kenmerken zich door gedetailleerd vakmanschap en een perfecte afwerking. Door samen te werken met alleen de absoluut beste leveranciers en architecten, maken we een room divider van staal voor liefhebbers van een indrukwekkend interieur. Onze dividers worden speciaal voor u op maat gemaakt. Dat is terug te zien in elke roomdivider: ze hebben geen lasnaden, een perfecte afwerking en zijn kwalitatief uitstekend. Dat laten we u graag zien aan de hand van enkele projecten.

Wat is een roomdivider?


Een roomdivider is een interieurelement dat één kamer kan opdelen in meerdere ruimtes. Zo kunt u bijvoorbeeld de zitkamer van de keuken scheiden. Een prachtig voorbeeld daarvan is te vinden in deze schitterende woning in Alkmaar. Hier hebben we een stalen roomdivider met glas geplaatst. Het resultaat is een interessant lijnenspel, door de twee stalen schuifdeuren die langs elkaar heen kunnen bewegen. Door de room divider kan er in de zitkamer heerlijk in rust genoten worden van het mooie uitzicht op de Alkmaarse grachten.

Bezoek onze showroom

De voordelen van een roomdivider

Met een glazen roomdivider creëert u niet alleen extra lichtinval, maar zorgt u ook voor een gevoel van ruimte. Verder zorgt de divider voor een groot wow-effect bij binnenkomst van de ruimte en zet het de toon voor de rest van de woning. Een schitterend project waar dit te zien is, is in Haarlem. Hier hebben we een stalen roomdivider geplaatst als afscheiding tussen de rustige keuken/eetkamer en de vrolijke zitkamer. Hierbij staan onze stalen dividers mooi in contrast met de felle kleuren van de zitkamer en sluiten ze naadloos aan op het donkere kookeiland in de keuken.

Glazen roomdivider in Laren

Neem een kijkje in deze prachtige vrijstaande villa in Laren. Deze woning is tot in detail gemoderniseerd. Uiteraard kon hier een roomdivider van zwart staal niet ontbreken! De roomdivider zorgt ervoor dat de verschillende ruimtes met elkaar verbonden zijn, maar tegelijkertijd van elkaar kunnen worden afgesloten. Het eindresultaat is dan ook verbluffend. Deze divider is hét ultieme voorbeeld van hoe stalen roomdividers openheid creëren, maar ook voor aperte ruimtes zorgen. De kamers staan hierbij nauw met elkaar in verbinding door de visgraatvloer, kleuren op de muur en de boekenkast. Er is door de bewoners gekozen voor getint glas, waardoor er al met al een prachtige aanvulling op het sfeervolle geheel is ontstaan.

Veelgestelde vragen over Stalen roomdivider: stijlvol en exclusief

Wat zijn de mogelijkheden van een stalen room divider?

De mogelijkheden zijn eindeloos! U heeft de keuze uit dividers met glas, maar ook met panelen van leer. En wat dacht u van een gepatineerde bronslaag? Bij De Rooy kent creativiteit geen grenzen. Door de veelzijdigheid van onze dividers kunt u zelf op maat een vlakverdeling kiezen. Bekijk hier al onze modellen en ontdek welke het beste bij uw interieur past.

Welke kleur is de room divider?

De kleur van uw divider is volledig afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Het is bij De Rooy mogelijk om uw divider in elke RAL kleur te krijgen. Wij werken namelijk met een speciale poedercoating die dit mogelijk maakt. De kleuropties zijn dus daadwerkelijk eindeloos! En wacht dacht u van onze speciale Royor coating? We laten ons graag verrassen door uitdagende ontwerpen en ideeën.

Waarom een room divider van De Rooy?

Onze stalen room divider heeft een strakke en perfecte afwerking. Zo zijn er ook géén schroeven zichtbaar in het frame. Ook hebben de dividers geen zichtbare lasnaden. Dit maakt de divider niet alleen mooier, maar ook sterker. De poedercoating die op de divider wordt gespoten maakt de deur duurzaam.

Stuur ons een whatsapp