Bronzen Delune stalen deuren in moderne woning met warme uitstraling

Bronzen Delune stalen deuren in moderne woning met warme uitstraling

Bij het betreden van deze woning word je direct omarmd door een gevoel van warmte en luxe. Een harmonieuze mix van moderne elegantie en comfort. Ons vakmanschap komt tot uiting in de verschillende op maat gemaakte stalen creaties, waaronder de stalen deuren, een op maat ontworpen stalen garderobe, een traphek en de bijpassende trapleuningen, die allen bijdragen aan het verfijnde karakter van de woning.

Specificaties


  • Mechanisme: Taatsdeuren
  • Model: Cuypers, Delune
  • Handgreep: DRM-G3 – Hoekgreep
  • Coating: Royor DRM-R1 Striped Bronze
  • Glas: Helder, Gehard Brons Etsglas 6mm
  • Profielen: DRM-P10 Rank
Stel uw eigen deur samen Bekijk model Cuypers

Striped Bronze stalen taatsdeuren

De lederen muurbekleding in de living creëert een luxueuze sfeer, terwijl de donkere accenten in combinatie met onze stalen deuren een gevoel van diepte toevoegen. Ook de woonkeuken is een kunstwerk op zich, met zijn prachtig marmeren blad en donkere kasten. Het geheel voelt ontzettend sfeervol aan, wat wordt versterkt door de zorgvuldig geplaatste stalen deuren. Het binnenvallende daglicht danst door de stalen taatsdeuren, die een levendig en uniek effect hebben door de Striped Bronze Royor coating.

Stalen deuren in de masterbedroom


De masterbedroom is te betreden via een stijlvolle stalen scharnierdeur. Deze deur is geplaatst naast een vast paneel in hetzelfde Delune model. Elk detail van de stalen deur is zorgvuldig ontworpen – van de stille sluiting dankzij de rubberafdichting en valdorpel tot aan het gehard bronzen etsglas dat privacy en sfeer combineert. De elementen weerspiegelen de intieme en serene sfeer van de slaapkamer.

Vaste panelen in de garderobe

De garderobe bestaat uit twee vaste panelen, waarvan één het vaste paneel van de masterbedroom is. Tussen deze panelen hebben we een kledingrek geplaatst, waardoor de ruimte zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. De keuze voor de vaste panelen met het heldere glas houden de gang open en licht, terwijl het tegelijkertijd de garderobe verbergt.

Stalen traphek en -leuning


et traphek en de leuning zijn kunstwerken op zich. Ze zijn – net als de deuren – uitgevoerd in Royor Striped Bronze, wat zorgt voor samenhang in de woning. De diepbronzen kleur complementeert de hanglamp met zijn organische vormen. De trapleuning volgt de contouren van de trap op een sierlijke manier, terwijl het hekwerk zowel veiligheid als stijl biedt.

Stuur ons een whatsapp