Dubbele deur van staal

Dubbele stalen deuren

Wilt u een entree die zowel ruimte als elegantie uitstraalt? Dan bieden dubbele, openslaande deuren een verfijnde en prachtige oplossing. Doordat de twee stalen deuren een breed oppervlak creëren, ontstaat er een entree die de bezoeker een warm en royaal welkom toeroept. Door de stalen deuren te combineren met vaste panelen met glas aan beide zijden van het kozijn, versterkt u het gevoel van luxe.

Dubbele stalen taatsdeuren

Een dubbele stalen taatsdeur opent naar beide zijden. De deur scharniert aan de bovenzijde in het kozijn en aan de onderzijde in de vloer. Taatsdeuren combineren esthetiek met functionaliteit. Het moderne scharnierpunt, ingebouwd in de vloer, zorgt voor een strakke uitstraling en een soepele draaibeweging.

Glazen wand met dubbele stalen deuren

Creëer een subtiele ruimte binnen een ruimte met een stalen pui gecombineerd met glas en dubbele stalen deuren. De royale glazen oppervlakken zorgen voor een afgesloten ruimte met behoud van privacy én openheid. Laat u inspireren door de mogelijkheden en het prachtige effect dat u ermee creëert.

inspiratie opdoen
Stuur ons een whatsapp