Dubbele deur van staal

Wanneer u een ruime entree van uw kamer of kantoor wenst zijn dubbele, openslaande deuren van staal een prachtige oplossing.

Dubbele scharnierdeur van staal

Wanneer u een ruime entree van uw kamer of kantoor wenst zijn dubbele, openslaande deuren van staal een prachtige oplossing. Doordat de twee deuren een breed oppervlak creëren, ontstaat er een entree die de bezoeker een welkom toeroept. Wanneer u er voor kiest de stalen deuren te flankeren met glazen ramen aan weerszijden van het deurkozijn, versterkt u dat effect nog eens.

DUBBELE STALEN TAATSDEUREN

Een dubbele stalen taatsdeur opent u als een soort klapdeur. De deur scharniert aan de bovenzijde in het kozijn en aan de onderzijde in de vloer. U kunt een stalen binnendeur met een taatsdeurscharnier naar beide zijden toe openen. Taatsdeuren zijn dus niet alleen maar mooi om te zien, maar ook heel functioneel. Het scharnierpunt van deze moderne deur dient wel in de vloer ingebouwd te worden. Zo creëert u met de openslaande stalen deuren een moderne en strakke uitstraling met een prachtig lichtinval.

Glazen wand met dubbele stalen deuren

Met behulp van een stalen kozijn met glas en dubbele stalen deuren met glas, kunt u eenvoudig een kamer in de kamer creëren. Dankzij het gebruik van de grote glazen oppervlaktes ontstaat er een afsluitbare ruimte met voldoende privacy, terwijl de kamer er optisch niet kleiner door wordt. Kijkt u gerust eens naar de voorbeelden en het prachtige effect dat u er mee creëert.

inspiratie opdoen
Stuur ons een whatsapp