Een oase van licht en luxe door stalen deuren

Een oase van licht en luxe door stalen deuren

In een adembenemende woning in Zeist, waar lichte tinten en natuurlijke materialen de boventoon voeren, hebben we meerdere stalen deuren geplaatst die het interieur naar een hoger niveau tillen. De moderne woning wordt gekenmerkt door een overvloed aan natuurlijk licht en is ontworpen door interieurarchitect Kim Roestenburg.

Specificaties


  • Model: Mendelsohn
  • Mechanisme: Schuif en taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G3 en DRM-G7
  • Coating: Poedercoating RAL 9011 (Grafietzwart)
Stel uw deur samen Bekijk model Mendelsohn

De magie van contrast


De zwarte stalen deuren vormen een opvallend contrast met de lichte tinten van de woning. Dit contrast versterkt de warmte en gezelligheid van de ruimtes. De schuifdeuren, bevestigd aan een stijlvolle rails, openen naar een eetkamer met een prachtige donkere houten tafel. De stalen deuren met de slanke profielen en grote glasoppervlakken maximaliseren de lichtinval, waardoor elke ruimte baadt in een zee van licht.

Stalen schuif- en taatsdeuren


Deze woning is een perfect canvas voor onze stalen deuren, die zijn voorzien van een grafietzwarte fijnstructuur poedercoating. De stalen schuifdeuren bevatten onze kwartgreep (DRM-G7), de stalen taatsdeur kan worden geopend met de hoekgreep (DRM-G3). De taatsdeuren zijn uitgerust met het FritsJurgens mechanisme, een systeem dat de deur in een enkele vloeiende beweging opent en sluit.

Bezoek onze showroom Bekijk model Mendelsohn
Stuur ons een whatsapp