Stalen schuifdeur en scharnierdeur in Utrecht

Stalen schuifdeur en scharnierdeur in Utrecht

In een woning in Utrecht plaatsten we deze imposante schuifdeur en karakteristieke scharnierdeur. Beide deuren zijn met een gitzwarte fijnstructuur poedercoating afgewerkt (RAL 9005). Daardoor brengen ze een sterk contrast aan binnen de hoge, lichte ruimtes. De lange vlakken benadrukken de hoge kamers. Weer een sterk voorbeeld van de diverse mogelijkheden die onze deuren bieden.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Mendelsohn – 2 vlaks
  • Draaimechanisme: Schuif
  • Profiel: DRM-P10
  • Kleur: RAL 9005 – fijnstructuur
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Mendelsohn

Softstop schuifdeur


De schuifdeur is voorzien van het Railsysteem GEZE Perlan softstop. Daardoor remt de deur vanzelf af bij het schuiven. De schuiftechniek is helemaal verscholen in het geleidingsprofiel, perfect passend bij het design van de deuren.

De enkele scharnierdeur is voorzien van een kozijn, waardoor hij een stevig uiterlijk heeft. De deur steekt sterk af tegen de vlakke witte muren. Uiteraard is ook deze deur (net als de schuifdeur) voorzien van veiligheidsglas, omdat we het belangrijk vinden dat onze deuren naast mooi ook veilig zijn.

Majestueus in de ruimte


Door het zijpaneel en bovenlicht oogt de schuifdeur majestueus in de ruimte. Om de grote vlakken goed tot hun recht te laten komen, maakten we gebruik van DRM-P10 profielen, die iets ranker zijn dan het kader, dat uit maatwerk profielen bestaat.

Offerte aanvragen Bekijk model Mendelsohn
Stuur ons een whatsapp