Stalen deuren met kozijn

Bij De Rooy bent u aan het juiste adres.

Stalen deuren met kozijn

Stalen deuren met kozijn zijn een luxe, tijdloze en kwalitatieve aanwinst op uw interieur. Onze stalen deuren kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Naast dat stalen deuren met een kozijn prachtig zijn om te zien, zijn ze ook nog eens multifunctioneel door het vele licht wat de kamer invalt. Ook poedercoaten wij het staal. Hierdoor krijgt het staal een beschermlaag in elke gewenste RAL-kleur. Ontdek nu de stalen deuren met kozijn van De Rooy Steel Doors.

Stel nu zelf uw stalen deur met kozijn samen


Laat u inspireren door onze projecten en stel nu zelf u stalen deuren samen. Dit kan via een handige tool bij ons op de website, of via een afspraak bij ons in de showroom. Hier kunt u al onze stalen deuren met kozijn zelf van dichtbij bekijken en ontdekt u de eindeloze mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit een vlakverdeling, handgreep en RAL-kleur. De mogelijkheden zijn groot! Wij laten ons graag verrassen door verfrissende ideeën.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Wat is het verschil tussen een scharnierdeur en een taatsdeur?

Stalen deuren met een kozijn zijn niet te vergelijken met taatsdeuren. Taatsdeuren hebben namelijk geen kozijn, maar worden door middel van een taatsmechanisme geïnstalleerd. Dit exclusieve taatssysteem wordt geproduceerd door FritsJurgens en is van extreem hoge kwaliteit. Het voordeel van dit systeem is dat er geen gaten nodig zijn in de vloer. Bij een stalen deur met kozijn kiest u voor een eenvoudige maar zeer beproefde deurbevestiging. Hierbij zijn de scharnieren gelagerd en uitgevoerd in RVS. Deze kunt u uiteraard laten poedercoaten in de kleur van de deuren.

Fraai voorbeeld stalen deuren met kozijn in Sassenheim


Direct bij binnenkomst van dit pand worden uw ogen getrokken naar de prachtige bomen die de entreehal kleur geven. Wat daarnaast opvalt is het vele natuurlijke licht en de sfeervolle houten muurbekleding. De natuurlijke elementen in dit pand worden prachtig afgewisseld met onze stalen deuren met kozijn. Het stoere, zwarte staal biedt een mooi contrast aan het natuurlijke karakter van het gebouw. Samen creëert dit een prachtig geheel en worden de zichtlijnen van het pand optimaal benut. Bekijk hier het gehele project.

Bezoek onze showroom

Stalen deuren met kozijn, een échte eyecatcher

Wij zijn erg trots op alle projecten die wij mogen plaatsen. Maar soms zijn er projecten die nog nét iets specialer zijn. Dit was het geval toen wij deuren mochten plaatsen in het Van der Valk hotel in Enschede. Wij werden gevraagd om stalen deuren met kozijn te plaatsen in de hotelbar. Een bijzonder project waar we met veel enthousiasme aan gewerkt hebben. We zijn dan ook erg trots op het resultaat! De deuren zijn voorzien van Piet Boon hangrepen en afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating (RAL 9004). Hierdoor hebben de deuren weinig onderhoud nodig, dit is voor een hotel uiteraard super praktisch.

Stalen deuren met kozijn door De Rooy Steel Doors


Onze stalen deur met kozijn kenmerkt zich door zijn perfecte afwerking. We werken uitsluitend samen met de allerbeste leveranciers en top-interieurarchitecten. Dit maakt de deuren ideaal voor liefhebbers van een prachtig interieur. We hebben dan ook niet voor niets een octrooi ontvangen voor de manier waarop wij onze stalen frames maken voor onze binnendeuren maken. De Rooy Steel Doors wordt gedreven door kwaliteit en vakmanschap, en dat ziet u terug in iedere stalen deur met kozijn.

Veelgestelde vragen over Stalen deuren met kozijn

Waarom stalen deuren met kozijn van De Rooy?

Onze stalen deur met kozijn kunt u herkennen aan zijn perfecte afwerking. Bijzonder hieraan is dat de stalen scharnierdeuren geen lasnaden hebben. Dit maakt de deuren veel mooier, maar ook veel sterker. Dit kunt u bijvoorbeeld zien bij dit project bij Van der Valk in Enschede. Hier worden onze deuren dagelijks door honderden mensen gebruikt.

Waar kunt u de stalen deuren met kozijn in het echt zien?

In onze luxe showroom in Veenendaal bent u van harte welkom om de stalen deuren met kozijn te bekijken. Hier hebben we een brede collectie aan stalen deuren waar u erg veel inspiratie op kunt doen. Wij verzoeken u om een afspraak te maken voor komst. Zo kunnen wij u namelijk het beste helpen met een advies op maat.

Welke mogelijkheden zijn er bij stalen deuren met kozijn?

U kunt uw stalen deuren met kozijn geheel naar uw eigen smaak samenstellen. Dit kan via een handige tool bij ons op de website. Wanneer u kiest voor een stalen deur met kozijn, kiest u voor scharnierdeuren. Vervolgens kunt u nog veel zelf samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld stalen deuren met leer of met glas? En welke vlakverdeling wilt u? Ook kunt u de deur laten poedercoating in elke RAL-kleur. Maar ook in bijvoorbeeld brons, zilver of goudkleur.

Stuur ons een whatsapp