Een inspirerende werkplek met stalen deuren

Een inspirerende werkplek met stalen deuren

In het kantoor van Act-3D in Sassenheim waant u zich even in de natuur. Behang met natuurprint, natuurlijk licht, veel houtmateriaal en zelfs bomen in de entree: het pand is een échte eyecatcher. We hebben hier stalen scharnierdeuren en stalen taatsdeuren geplaatst door het gehele pand. Het resultaat is een inspirerende werkplek met veel licht en een open karakter.

Architect: Kamerling van der Burgh

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld
  • Mechanisme: Scharnier en taats
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G2 en DRM-G5L
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren! Bekijk model Rietveld

Natuurlijke tinten met staal als tegenhanger


Bij binnenkomst van dit pand worden uw ogen direct getrokken naar de bomen die de entreehal sieren. Ook het vele natuurlijke licht en de sfeervolle houten muurbekleding aan de wand trekken de aandacht. Deze natuurlijke tinten worden afgewisseld met onze stalen deuren. Het stoere, zwarte staal met glas is een mooie tegenhanger van het natuurlijke van dit pand. Tegelijkertijd versterkt het elkaar en worden de zichtlijnen van het pand uitstekend benut.

Privacy met een open karakter


In veel kantooromgevingen wordt het open karakter steeds belangrijker. Open kantoren stimuleren samenwerking, maar het blijft wel belangrijk dat ruimtes afgescheiden kunnen worden. Het gebruik van onze stalen deuren zijn daarin een goede oplossing. Door de stalen scharnierdeuren te sluiten, creëert u ruimtes waar rustig vergaderd of in stilte gewerkt kan worden.

Stuur ons een whatsapp