Sfeervolle woning door stalen deuren met glas én leer

Stalen deuren met glas en leer

Een sfeervolle woning, dat is het eerste wat opvalt bij deze woning in Ridderkerk. Het kleurgebruik, het licht en de stalen deuren stralen een welkom gevoel uit. In deze woning hebben wij zowel stalen deuren met glas als stalen deuren met leer geplaatst. De bewoners hebben daarbij gekozen voor de donkere kleuren leer. Met een prachtig eindresultaat.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld – 3 vlaks
  • Draaimechanisme: Scharnier
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G5L en DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Rietveld

Stalen deuren op de gehele benedenverdieping

In deze woning plaatsten wij de stalen deuren met leer om bepaalde ruimtes af te sluiten. Zo zijn de deuren van het toilet en de voorraadkast voorzien van leer. De rest van de benedenverdieping is afgewerkt met onze stalen deuren met glas. Omdat de bewoners hebben gekozen voor eenzelfde vlakverdeling (Dudok verdeling), wordt er een eenheid gecreëerd. Dit resulteert in een bijzonder lijnenspel.

Eindeloze mogelijkheden


Zowel de stalen deuren met glas als die met leer zijn afgewerkt met een RAL 9005 gitzwarte fijnstructuur poedercoating. De leren deuren zijn voorzien van de Piet Boon (DRM-G5L) handgreep. De stalen deuren hebben daarentegen een hoekgreep (DRM-G3).

Prijs voor stalen deuren met leer

Heeft u ook interesse in stalen deuren met leer? Of in stalen deuren met glas? Vul dan onze offertetool in en ontvang geheel vrijblijvend een prijs voor de stalen deuren die bij u passen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Stuur ons een whatsapp