Stalen deuren in stijlvolle landelijk-moderne villa

Stalen deuren in stijlvolle landelijk-moderne villa

Middenin een prachtig landgoed staat deze schitterende landelijk-moderne villa. Optimaal genieten van de omgeving, dat is waar het bij deze villa om draait. Er komen dan ook met enige regelmaat reeën en fazanten voorbij lopen. In deze prachtige villa plaatsten we een complete wand met stalen taatsdeuren, die het open karakter versterken. Ook plaatsten we enkele en dubbele taatsdeuren. De woning heeft een strakke en moderne sfeer, die tegelijkertijd gezellig en behaaglijk oogt. Daar dragen onze stalen deuren zeker aan bij. De foto’s zijn gemaakt door Dré Wouters en verschenen in The Art of Living magazine. De villa is ontworpen door Atelier Boekhout.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Rietveld

Stalen deuren in het hart van het huis


De keuken is het hart van het huis en verbindt de sfeervolle woonkamer aan het eetgedeelte. Prominent in het midden van de ruimte staat een exclusieve haard. Vanaf de woonkamer hebben de bewoners ruim uitzicht op het omliggende landschap. De keuze voor stalen binnendeuren zorgt ervoor dat in de gehele beneden verdieping van dit prachtige uitzicht genoten kan worden. Door de deuren te sluiten, krijgen de ruimtes een knusse en gezellige sfeer, terwijl de zichtlijnen aanwezig blijven. Onze stalen deuren passen dan ook perfect bij deze serene woning waar rust centraal staat.

De Rooy stalen deuren


Onze stalen binnendeuren kenmerken zich door de strakke, perfecte afwerking. Zo zijn er géén schroeven zichtbaar in het frame van onze stalen deuren. Ook hebben de frames van onze deuren geen zichtbare lasnaden. Onze vakmensen ontwerpen, produceren én monteren iedere stalen deur zelf vanuit onze werkplaats in Ederveen in Nederland. Daar werken we dagelijks aan de mooiste producten voor onze klanten. Tegelijkertijd zijn de deuren voorzien van het allerbeste draaimechanisme van FritsJurgens.

Ervaar het zelf!

Wilt u zelf ervaren waarom onze stalen deuren zo bijzonder zijn? Maak dan een afspraak in onze showroom. Hier laten we u graag onze stalen deuren met glas én leer zien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de perfecte stalen deur.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp