Stalen deuren in villa Loosdrechtse Plassen

Stalen deuren in villa Loosdrechtse Plassen

Wonen aan het water is een droom voor velen. In deze villa aan de Loosdrechtse Plassen is dat de realiteit. In deze villa, ontworpen door EVE Architecten, plaatsen we diverse dubbele stalen taatsdeuren die voor een prachtig lichtinval zorgen. De woonkamer, keuken en het kantoor staan allemaal in verbinding met elkaar, maar kunnen wel worden afgesloten door onze stalen taatsdeuren. HaBé Bouwen in Stijl realiseerde deze woning. Het eindresultaat is prachtig. De foto’s van deze woning zijn gemaakt door Jaro van Meerten en verschenen in The Art of Living magazine.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: Maatwerk
  • Kleur: RAL 9005
Uw eigen stalen deuren? Vraag uw vrijblijvende offerte op Bekijk model Rietveld

Stalen deuren creëren een gevoel van ruimte


De Loosdrechtse Plassen is een groot watersport- en natuurgebied tussen Utrecht en Amsterdam. Aan deze plassen prijkt deze traditioneel gebouwde villa, waar het interieur een combinatie is tussen modern en traditioneel. De woning is zo ontworpen dat er in iedere ruimte optimaal genoten kan worden van het zonlicht. Onze stalen deuren spelen daarin een cruciale rol. Stalen taatsdeuren zorgen immers voor een gevoel van ruimte en extra lichtinval.

Modern ontwerp, combinatie van hout en staal


De stalen deuren passen uitstekend in het moderne ontwerp dat een combinatie is van hout en staal. Ze verbinden de verschillende ruimtes en steken mooi af bij de eikenhouten parketvloer in visgraatmotief. Voor deze stalen deuren is gekozen voor de Rietveld vlakverdeling, een maatwerk greep en ons ranke profiel.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp