Tijdloos interieur met stalen deuren en balustrade

Tijdloos interieur met stalen deuren en balustrade

In deze woning – gelegen op de Utrechtse Heuvelrug – is duidelijk te zien dat er veel aandacht is besteed aan het tijdeloze interieur. De prachtige materialen en het elegante kleurenpalet geven de woning een rustige uitstraling, waarbij er een duidelijke verbinding met het buitenleven is. Onze stalen deuren nemen een prominente plaats in en versterken het ruimtelijke gevoel. We plaatsten de stalen deuren en de balustrade in opdracht van Legemaat van Elst.

Specificaties


  • Mechanisme: Taatsdeuren
  • Model: Rietveld
  • Coating: RAL 9005 Gitzwart
  • Glas: Helder
  • Profielen: DRM-P10 en DRM-P20 Rank
  • Handgreep: DRM-G2

Dubbele Rietveld stalen deuren versterken de verbinding

De woonkamer staat in open verbinding met de hal en de eetkamer. Het zijn drie aparte functies die door de stalen deuren met het elegante Rietveld model en de lichte vloer toch met elkaar verbonden zijn. In de comfortabele woonkamer geeft het interieurontwerp een warme en uitnodigende sfeer. De neutrale kleuren, de combinatie van materialen en onze zwarte stalen deuren smelten samen en dragen bij aan de uitnodigende ambiance. De stalen deuren zijn voorzien van het FritsJurgens draaimechanisme, waarmee de deuren moeiteloos, in één vloeiende beweging, geopend kunnen worden.

Hekwerk balustrade

Naast de prachtige stalen deuren hebben we op zowel de begane grond als de eerste verdieping een maatwerk hekwerk balustrade geplaatst. Deze balustrade is, in tegenstelling tot de stalen deuren, gemaakt van ons DRM-P20 profiel. Er is gekozen voor dezelfde zwarte kleur waardoor er eenheid ontstaat. De zwarte balustrade is een prachtige aanvulling op de hoge vide, die de aandacht trekt met de luxueuze lampen.

Stuur ons een whatsapp