Bijzondere deuren in hotel Van der Valk

Bijzondere deuren in hotel Van der Valk

Uiteraard zijn wij trots op alle projecten die wij mogen plaatsen. Maar soms zijn er projecten die nét iets specialer zijn. Een zo’n bijzonder project is het Van der Valk hotel in Enschede. Toen vorig jaar het hotel werd gebouwd, werden wij gevraagd om stalen deuren te plaatsen in de hotelbar. Iets wat we met veel enthousiasme hebben mogen doen. En het resultaat is er een om trots op te zijn!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Taut – 6 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G2
  • Kleur: RAL 9004 – fijnstructuur
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Taut

Taats- en scharnierdeuren


In de hotelbar zijn zowel taats- als scharnierdeuren geplaatst. Er is gekozen voor Cuypers maatwerk deuren, een variatie op onze Taut-deuren. De deuren hebben ranke DRM-P10 profielen, die de deuren een finishing touch geven. De taatsdeuren zijn voorzien van een duwstang en de scharnierdeuren zijn voorzien van Piet Boon handgrepen. De deuren zijn afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating (RAL 9004). Dit zorgt ervoor dat de deuren weinig onderhoud nodig hebben, iets wat erg prettig is in een hotel.

Over Van der Valk Enschede


Van der Valk Enschede opende vorig jaar haar deuren. Met 152 kamers en suites is het een sfeervol hotel. Ieder jaar lopen er meer dan duizenden mensen door de hotelbar. Dit betekent dat niet alleen al deze mensen onze deuren zien, maar dat onze deuren ook veelvuldig gebruikt worden. Dat is geen probleem voor onze stalen deuren. De frames van onze deuren hebben geen lasnaden. Dit betekent dat onze stalen deuren niet alleen mooier zijn, maar dat ze ook sterker zijn. Wij zijn trots dat onze deuren een bijzondere plek innemen in dit hotel.

Meer weten over waarom Van der Valk voor onze deuren heeft gekozen? Lees dan hier het interview met Hedwig en Paul van der Valk.

Offerte aanvragen Bekijk model Taut

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp