Schitterende stalen deuren in restaurant De Hof

Schitterende stalen deuren in restaurant De Hof

In het prachtige gerenoveerde restaurant De Hof in Renswoude hebben wij diverse stalen deuren geplaatst. In het restaurant, de serre, entree en bij de garderobe kunt u onze schitterende stalen deuren terugvinden. Naast de stalen deuren, met Taut vlakverdeling, hebben we ook diverse vaste panelen en stalen raamkozijnen geplaatst. Het eindresultaat is een prachtig restaurant waar warmte, sfeer en klasse samenkomen.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Taut (6 vlak)
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G5L, DRM-G2
  • Kleur: RAL 7021

Direct een verwelkomend gevoel

Al vanaf het moment dat bezoekers De Hof binnenstappen, komt de warmte en luxe sfeer hen tegemoet. Bij de entree van het restaurant hebben wij dubbele stalen taatsdeuren geplaatst, wat een echt wow-effect creëert. Deze dubbele taatsdeuren hebben een Taut vlakverdeling en zijn voorzien van de duwstang (DRM-G2). In het restaurant en de serre hebben we ook vaste raampanelen geplaatst. Deze hebben een maatwerk vlakverdeling.

Stalen scharnierdeuren met Taut vlakverdeling


In een restaurant is een fijne ambiance ontzettend belangrijk. Bij De Hof wilde men warmte, sfeer en smaak combineren tot een bijzondere ervaring. En met succes! Door onder meer onze stalen scharnierdeuren met vaste panelen in het restaurant en de serre is er een sfeervol restaurant ontstaan. De Taut vlakverdeling bij de stalen deuren heeft een betoverend effect op de ruimte. De serre en het restaurant stralen gezelligheid uit en nodigen uit om heerlijk te komen tafelen. Het eindresultaat is uniek: een elegante combinatie van design en functionaliteit.

Een ‘grandioos’ resultaat

Jan-Egbert Bos, eigenaar van De Hof, is bij ons gekomen vanwege de uitstraling van de deuren en de hoge kwaliteit. ‘We kenden De Rooy al. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit’, vertelt de heer Bos. Het eindresultaat is volgens de Jan-Egbert dan ook in een woord te vangen: ‘Grandioos!’.

Stuur ons een whatsapp