Stalen deuren en venster in Langbroek

Stalen deuren en venster in Langbroek


In een woning met bijgebouw in Langbroek, hebben we een aantal stalen binnendeuren en een venster gerealiseerd. De woning heeft een ruime entree, met een binnenvenster waardoor je de eetkamer inkijkt. Rechts in de hal bevindt zich een deur naar de keuken, links een deur naar de woonkamer. Beide ruimtes grenzen open aan de centraal gelegen eetkamer. Deze ruimtelijke architectuur wordt gecomplementeerd door de deuren en het venster met ieder zes grote glazen vlakken.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Taut – 6 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 7021 – mat
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Taut

Frits Jurgens taatsmechanisme


De stalen deuren zijn voorzien van het exclusieve FritsJurgens taatsmechanisme. Met dit systeem draait de deur als het ware om een as. De draaipunten, die zich in het plafond en vloer bevinden, worden door een fraai RVS rozet afgewerkt. Door dit taatsmechanisme kunnen de deuren naar beide kanten toe opendraaien. Dit geheel past uitstekend bij het minimalistische karakter van de woning.

Smalle profielen


De deuren en het venster zijn vervaardigd van het smalle DRM-P10 profiel, en daarna voorzien van een poedercoating in het zwartgrijze RAL 7021 mat. Dit staat in mooi contrast met de witte wanden, en de eikenhouten constructie. Al met al is het wederom een geslaagd project waar we met plezier aan hebben gewerkt, en bovendien een tevreden klant aan overhouden.

Offerte aanvragen Bekijk model Taut
Stuur ons een whatsapp