Luxe scharnierdeuren in monumentaal pand in hartje Amsterdam

Luxe scharnierdeuren in monumentaal pand in hartje Amsterdam

Een project dat de veelzijdigheid van stalen deuren benadrukt is dit prachtige monumentale pand te Amsterdam, waar we diverse stalen deuren hebben geplaatst. De stalen deuren sluiten naadloos aan op het historische pand. Deze opdracht is uitgevoerd in samenwerking met Bureau Fraai. Tijdens de renovatie van het pand is het monumentale karakter behouden, terwijl het tegelijkertijd is verrijkt met moderne elementen. Het resultaat is prachtig!

Specificaties


  • Model: Maatwerk
  • Mechanisme: Scharnier
  • Coating: Poedercoating maatwerk groen
  • Glas: Gelaagd veiligheidsglas 33/1
  • Handgreep: Duwstang (DRM-G2)
Stel uw stalen deuren samen

Perfect balans tussen historie en modern design

Achterstallig onderhoud was de aanleiding om het pand weer van een nieuwe frisse uitstraling te voorzien. Bureau Fraai durfde deze uitdaging aan, met een subliem resultaat. Voorafgaand aan de renovatie zijn de eigen unieke monumentale details van het pand zorgvuldig in kaart gebracht én gedocumenteerd om het als vanouds te laten floreren. De gescheiden voor- en achterkamer en een open ensuite kast waren aanleiding om te kiezen voor stalen deuren. Onze deuren sluiten naadloos aan op de verschillende inbouwkasten en verzorgen het interieur van een geheel eigentijds karakter.

Hét schoolvoorbeeld van de veelzijdigheid van stalen deuren


Door gebruik te maken van een maatwerk vlakverdeling ontstaat er een prachtig complementair stijlelement in het unieke pand. De stalen deuren geven open zicht, waardoor de zichtlijnen van het pand nog maar eens versterkt worden. Daarnaast dragen de stalen deuren ook bij aan het ruimtelijke effect van het interieur. De stalen deuren zijn zorgvuldig gepoedercoat in een groene kleur, waardoor de deuren naadloos verwerkt zijn in het interieur. Ook plaatsten we stalen deuren met een zwartgrijze poedercoating.

Bezoek onze showroom

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp