Stalen deuren in elegante villa mét chique wijnkelder

Stalen deuren in elegante villa mét chique wijnkelder

Wie droomt er niet van een wijnkelder in huis, met daarin alleen de beste wijnen? In deze elegante villa in Blaricum is dit werkelijkheid. Om de wijnkelder een chique uitstraling te geven, hebben we een stalen pui geplaatst én produceerden we diverse onderdelen van de wijnkelder. Daarnaast plaatsten we verschillende stalen taatsdeuren door de gehele woning. Wederom een project waar we trots op zijn!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld (3 vlaks)
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10 (Rank)
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9017
Stel zelf uw stalen deuren samen Bekijk model Rietveld

Chique wijnkelder met stalen deuren

De echte parel van deze villa ligt verborgen in de kelder. Deze wijnkelder is er één waar menig wijnliefhebber jaloers op zal zijn. In de wijnkelder hebben we niet alleen de stalen pui met taatsdeur gerealiseerd, maar hebben we ook diverse onderdelen uit het interieur vervaardigd. De stijlvolle wijntafels, flessenkast aan de wand en flessenrekken gemonteerd aan de stalen pui maken van het geheel een stijlvolle eenheid. Een wijnkelder waar de bewoners jarenlang van kunnen genieten!

Enkele taatsdeuren


In deze elegante villa in Blaricum hebben we ook diverse taatsdeuren geplaatst. De taatsdeuren hebben een Rietveld vlakverdeling en zijn voorzien van de Hoekgreep. De deuren zijn afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating die tussen antraciet en zwart inzit (RAL 9017). Een goede keuze die uitstekend past bij de rest van het interieur. Het strakke van onze stalen deuren staat in mooi contrast met de houten elementen en de robuust afgewerkte muren.

Stuur ons een whatsapp