Rietveld stalen deuren in eigentijdse woning met modern interieur

Rietveld stalen deuren in eigentijdse woning met modern interieur

Deze minimalistische woning is te vinden in Langbroek, een dorp dat bekend staat als het ‘lint van kastelen’. In deze lichte en luchtige woning, waar natuurlijke tinten en een strakke gietvloer de boventoon voeren, hebben we meerdere stalen scharnierdeuren en vaste panelen geplaatst. De combinatie van onze stalen deuren met de overvloed aan natuurlijk licht en de rustige tinten maakt van deze woning een heerlijke leefomgeving.

Specificaties


  • Model: Rietveld
  • Mechanisme: Scharnier
  • Handgreep: Hoekgreep (DRM-G3)
  • Coating: Design Colour Coating Quartz no. 2
  • Glas: Helder
Stel uw eigen deur samen Bekijk model Rietveld

Scheidingswand met geïntegreerde scharnierdeur

Centraal in deze woning staat een indrukwekkende scheidingswand met scharnierdeur. Deze stalen deur, uitgevoerd in het Rietveld model, past perfect bij de moderne woning. De serene sfeer van de woning wordt verrijkt met boeiende elementen, waaronder de prachtige vakkenwand, strakke gietvloer en moderne keuken. De stalen deur, voorzien van onze Design Colour Coating Precious Sand, harmonieert perfect met de natuurlijke tinten van de woning en biedt een subtiele maar opvallende touch.

Scharnierdeur bij de entree met zijpanelen


Bij de entree hebben we een scharnierdeur geplaatst, die worden geflankeerd door twee elegante zijpanelen. Deze opstelling nodigt uit en creëert een open en verwelkomend gevoel bij binnenkomst. De keuze voor een andere vloer in de hal zorgt voor een visuele scheiding, terwijl de openheid behouden blijft. De zijpanelen maximaliseren de lichtinval en versterken het gevoel van ruimte. De hoekgreep (DRM-G3) geeft de stalen deur een moderne en gestroomlijnde look die geheel in stijl is met de andere elementen in de prachtige villa.

Stuur ons een whatsapp