Veiligheidsglas Stadip van Saint Gobain Glass
Geplaatst op 5 april 2016

Veiligheidsglas Stadip van Saint Gobain Glass

Om onze deuren naast mooi óók veilig te maken, gebruiken we het veiligheidsglas Stadip Protect van Saint Gobain Glass. Onze stalen binnendeuren bestaan voor een groot deel uit glas, wat deel uitmaakt van de charme. De stalen frames met grote glazen vlakken geven een open karakter aan kantoren en woningen, of iedere andere gewenste ruimte.

We willen niet enkel dat onze deuren prachtige stijlelementen zijn, we vinden het zeker zo belangrijk dat ze ook veilig zijn. In het dagelijks gebruik kan het voorkomen dat u per ongeluk tegen het glas stoot. Of dat kinderen in hun enthousiaste spel tegen het glas vallen. Thuis of in een publieke ruimte, u wilt een veilige omgeving creëren. Met onze stalen deuren voorzien van veiligheidsglas hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wat maakt Stadip Protect glas veilig?

Stadip Protect glas bestaat uit twee glasbladen met een klevende kunststoffolie ertussen die de bladen onverbrekelijk met elkaar verbindt. Als het glas breekt blijven de scherven aan de kunststoffolie kleven. Een groot voordeel van Stadip Protect glas is ook dat er geen opening ontstaat, wat het risico op doorval vermindert. Enkele voordelen op een rij:

  • ernstige verwonding door glasscherven wordt voorkomen;
  • materiaalschade door vallende scherven wordt vermeden;
  • er is aanzienlijk minder risico dat men door het glas heen valt;
  • normale activiteiten kunnen doorgaan tot het glas wordt vervangen.

Doorzichtig of melkglas

Standaard is de kunststoffolie die het glas beveiligt doorzichtig. Maar de folie kan ook vervangen worden voor een ondoorzichtige laag. Zo kunt u een deel van het glas, of al het glas van een deur voorzien van melkglas, bijvoorbeeld omwille van privacy, of gewoon als stijlelement. Zie bijvoorbeeld dit project in Haarlem.

stalen-deuren-vastpaneel-haarlem-2-2

Stuur ons een whatsapp