Dubbele stalen deuren in Amsterdamse woning

Dubbele stalen deuren in Amsterdamse woning

Onlangs plaatsten we zowel dubbele als enkele stalen deuren in deze sfeervolle woning in Amsterdam. Uniek aan dit project is dat bij de dubbele deuren de ene deur smaller is dan de ander. Deze unieke vorm is gecombineerd met de Osiris Hertman handgrepen en de elegante Mendelsohn 2-vlaks verdeling. Dit geeft het geheel een speelse uitstraling.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Mendelsohn – 2 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G4
  • Kleur: RAL 9005 fijnstructuur
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Mendelsohn

Enkele stalen deur met paneel

Het eerste wat u ziet op het moment dat u deze woning binnenkomt, is de prachtige enkele stalen deur. Deze enkele deur is aangevuld met een extra paneel aan de bovenkant. Dit creëert een mooi lichtinval van buiten tot ver in de entree. En ondanks de donkere inrichting, oogt de entree warm en verwelkomend.

Dubbele stalen taatsdeuren


Vanuit de entree loopt u via de dubbele stalen deuren de woonkamer in. Deze dubbele deuren maken van de woonkamer een eigen afgesloten ruimte. Maar door het open karakter van onze glazen taatsdeuren, gaat dit niet ten koste van de diepgang in de woning. De ene deur is smaller dan de ander, waardoor het eruit ziet alsof het één geheel is.

Bijzondere handgrepen, ontworpen door Osiris Hertman

De handgrepen, ontworpen door Osiris Hertman, zijn symmetrisch en klassiek. Het is daardoor niet te zien dat de handgrepen per deur zijn gemonteerd, want het ziet eruit als één groot oppervlak. De symmetrische handgrepen complementeert de inrichting van de sfeervolle woning.

Stuur ons een whatsapp