Stalen deuren in moderne woning Bilthoven

Stalen deuren in moderne woning Bilthoven

In deze sfeervolle en moderne woning hebben we twee verschillende modellen stalen deuren geplaatst die beide een unieke touch geven aan het interieur. De gekozen modellen Sullivan en Cuypers harmoniëren prachtig met de rustige en gedekte tinten van de woning. De combinatie tussen de modellen en de gekozen Anodic Brown poedercoating illustreren de veelzijdigheid van onze stalen deuren.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Sullivan en Cuypers
  • Mechanisme: Taats
  • Coating: Anodic Brown
  • Handgreep: Hoekgreep (DRM-G3)
Stel uw deur samen Bekijk model Sullivan

Verbinding met het kantoor door model Sullivan

Het kantoor in de woning kan worden betreden via het model Sullivan. Deze stalen deur is ontworpen om ruimtes optimaal te benutten. De stalen deuren zorgen voor een subtiele en semi-transparante afsluiting. Een perfecte balans tussen openheid en privacy, ideaal voor een kantoorruimte. De bewoners kunnen zich zo afzonderen voor het werk, terwijl ze wel nog steeds in verbinding staan met de rest van de woning. Model Sullivan vormt een ultiem samenspel tussen esthetiek en functionaliteit.

Bekijk model Sullivan

Een naadloze overgang tussen keuken en eetkamer met de Cuypers stalen deur

De keuken en de eetkamer worden gescheiden door een stalen deur (model Cuypers). Deze stalen deur zorgt voor een vloeiende overgang tussen beide ruimtes en draagt bij aan het ruimtelijke gevoel in de woning. De verbinding tussen de beide ruimtes wordt versterkt. De gekozen Anodic Brown coating past goed bij de andere elementen in het interieur en draagt bij aan een warme sfeer in de woning.

Een stalen deur die uw persoonlijkheid weerspiegelt


De stalen deuren in deze woning illustreren de eindeloze mogelijkheden van onze stalen deuren. Door gebruik te maken van verschillende modellen, coatings, handgrepen en glasopties, creëren we stalen deuren die perfect aansluiten op uw stijl en uw wensen. Deze woning in Bilthoven is een mooi voorbeeld van hoe stalen deuren niet alleen functionaliteit, maar ook esthetiek aan een ruimte toevoegen.

Stuur ons een whatsapp