Model Cuypers

4 vlaks

Model Cuypers

Architect Pierre Cuypers heeft onder meer het Rijksmuseum in Nederland ontworpen. Met oog voor detail heeft hij enkele zeer beroemde gebouwen gerealiseerd. Omdat hierbij de focus altijd lag op handgemaakte interieurs in combinatie met expressieve en fantastische vormen, vonden we dit een passende naam voor onze asymmetrische 4-vlaksverdeling.

Deuren als onderdeel van een groter geheel

Stalen deuren vormen onderdeel van een groter geheel, een interieur. Dit typeerde Cuypers en nu ook onze stalen deuren. Naast het Rijksmuseum was Cuypers ook betrokken bij de renovatie van de Ridderzaal in Den Haag. Onder meer vindt u zijn expressieve vormen terug op de troon waar de koning ieder jaar de troonrede uitspreekt.

Toepassing van stalen deur Cuypers

Door de jaren heen hebben we veel woningen verrijkt met dit prachtige model stalen deur. Neem bijvoorbeeld een kijkje in deze stijlvolle woning in Amstelveen. Hier creëert de Cuypers vlakverdeling een schitterend lijnenspel door het binnenvallen van het natuurlijke licht. In dit prachtige herenhuis in de omgeving van Hoorn resulteert dit in een schitterend eindresultaat dat rust uitstraalt maar toch de zintuigen prikkelt.

Bekijk onze Cuypers stalen deur in de showroom

Wilt u onze Cuypers vlakverdeling graag een keer in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Hier vindt u stalen deuren met leer, bronslaag of zelfs met een gepatineerde gouden laag.

Stuur ons een whatsapp