Stalen schuif- en taatsdeuren

Wie deze imposante villa in Barneveld binnenloopt, kan er niet omheen. De stalen deuren zijn een echte eyecatcher en geven de bewoners keer op keer een warm welkom. Om eenheid te creëren, plaatsten we in de gehele woning dezelfde stalen schuifdeuren en stalen taatsdeuren. De bewoners kozen daarbij voor getint glas en een mooie, bruin-bronzen coating. Het getinte glas sluit prachtig aan bij de warme kleuren die in dit interieur terugkomen. Het resultaat is een heerlijke strakke woning met veel licht en ruimtes die met elkaar verbonden zijn.

Specificaties


  • Model: Cuypers
  • Mechanisme: Scharnier en taats
  • Coating: Anodic Brown
  • Glas: Brons glas
  • Handgreep: Hoekgreep (DRM-G3)
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Cuypers

Maatwerk stalen deuren


In deze woning is gekozen voor veel warme en gedekte tinten. Onze stijlvolle stalen deuren sluiten daar perfect op aan. De elegante bronzen coating geeft de stalen deuren een chique uitstraling. Hierdoor passen de deuren perfect in dit moderne interieur. Met onder andere stalen taatsdeuren en stalen schuifdeuren hebben we ervoor gezorgd dat de bewoners de ruimtes dicht kunnen zetten, zonder dat zij het gevoel van licht en ruimte verliezen.

Cuypers vlakverdeling


Deze bewoners hebben gekozen voor model Cuypers, in combinatie met de hoekgreep (DRM-G3). In combinatie met de coating en het getinte glas krijgen deze deuren een compleet eigen uitstraling. Zo is het mogelijk om deuren te ontwerpen die volledig aansluiten op uw interieur.

Bekijk model Cuypers Bekijk model Cuypers

Veel licht en transparantie

Alle ruimtes op de begane grond staan in een open verbinding met elkaar. Samen vormen ze een transparant geheel door het vele binnenvallende licht. Vanuit iedere kamer hebben de bewoners zicht op de royale tuin. De stalen deuren zorgen voor een connectie tussen alle ruimtes in de woning.

Boxxis Architecten verzorgde het ontwerp van deze statige woning, die werd gerealiseerd door HaBé Bouwen in Stijl. De foto’s zijn gemaakt door Jaro van Meerten.

Stuur ons een whatsapp