Dubbele Cuypers stalen deuren in samenwerking met Remy Meijers

Dubbele Cuypers stalen deuren in samenwerking met Remy Meijers


In dit prachtige herenhuis in de omgeving van Hoorn en het Markermeer ging interieur- en productdesigner Remy Meijers aan de slag. Het eindresultaat is er één die rust uitstraalt en toch de zintuigen prikkelt. In iedere ruimte is iets nieuws te ontdekken. Van de gietvloer in het souterrain tot de eikenhouten vloer op de bel-etage: deze woning heeft karakter. Meijers koos daarbij voor onze dubbele stalen Cuypers deuren, die prachtig passen bij de lijnen in de woning. We zijn trots op deze samenwerking!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Cuypers
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Cuypers

Stalen deuren in herenhuis

De uitdaging in dit herenhuis was volgens Remy “het interieur zó vorm te geven dat beide oriëntatiepunten tot hun recht zouden komen”. In zijn ontwerp heeft hij ervoor gekozen om de leefruimtes aan de voor- en achterkant te positioneren, met de functionele ruimtes in het midden. Dit zorgt ervoor dat er optimaal van het uitzicht genoten kan worden. De stalen deuren die wij plaatsten, zorgen ervoor dat de ruimtes toch met elkaar verbonden zijn. Dit geeft eenheid en zorgt ervoor dat de woning direct verwelkomend aanvoelt.

Stalen deuren in samenwerking met Remy Meijers


Remy Meijers is een ervaren interieur- en productontwerper, bij wie rust en balans belangrijke woorden zijn. Hij maakt bij zijn projecten graag gebruik van de stalen deuren van De Rooy. Inmiddels werken we veel samen met Remy en dat doen we met veel plezier! Lees hier meer over onze samenwerking.

Cuypers stalen deuren

Voor deze woning is gekozen voor de asymmetrische Cuypers vlakverdeling, de hoekgreep en ons ranke profiel. Ook is er bij één deur gekozen voor matglas. Dit is gedaan om de slaapkamer en overloop van elkaar af te scheiden.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp